Toegang tot de Blackline webapplicatie

Bijgewerkt op 25 januari 2022.

Voor het gebruik van de softwaretoepassingen van Blackline - zoals het Blackline Live Safety Portal - is het niet nodig gespecialiseerde software te installeren. Elk van de ondersteunde webbrowsers met een breedband internetverbinding kan inloggen om toegang te krijgen tot alle softwarefuncties.

Ondersteunde browsers

* Blackline ondersteunt alleen Microsoft besturingssystemen die compatibel zijn met de nieuwste door Microsoft ondersteunde browser.

iOS-apparaten

Blackline Live Monitoring biedt geen ondersteuning voor Apple iOS-apparaten. Als onderdeel van hetgegevensbeheer en de beveiliging van het Apple besturingssysteem, zijn iOS apparaten ontworpen om bepaalde "gebeurtenissen" van externe bronnen te verbieden. Een van deze verboden gebeurtenissen zijn geluiden geïnitieerd door iemand anders dan de gebruiker zelf. Als zodanig kan Blackline Live geen audio afspelen (voor waarschuwingen) initiëren op iOS-apparaten.

Daarnaast hebben we meldingen gehad dat het info-venster niet wordt gegenereerd wanneer een iOS-gebruiker op een kaartspeld (apparaat) klikt bij gebruik van een iOS-apparaat. Om deze reden raadt Blackline u ten zeerste aan om niet te proberen Blackline-apparaten te monitoren of te beheren met een iOS-apparaat.

Aansluitingscapaciteit Minimumvereisten

• Breedband internetaansluiting
  • De mogelijkheid om een webbrowser te gebruiken
  • Minimale downloadsnelheid van 15 - 30 Mbps
  • Systeem met lage latentie

Opmerking: Voor meerdere apparaten zijn hogere verbindingssnelheden nodig.