Aanbevelingen voor barcodescanners

Blackline Live's snel toewijzen pagina is ontworpen om gebruikt te worden met een standaard barcode scanner. De pagina stelt u in staat om snel Blackline apparaten toe te wijzen aan teamleden door het intypen of scannen van de naam of ID van het apparaat, gevolgd door de naam of ID van het teamlid.

Bij het kiezen van een barcodescanner voor gebruik met Blackline Live, raden wij een barcodescanner aan die voldoet aan de volgende criteria, die in meer detail zullen worden uitgelegd:

• Handheld en draagbaar
  • USB- of Bluetooth-aansluiting
  • Mogelijkheid om 1D en 2D barcodes te scannen
  • Geprogrammeerd met een CR ("enter") snelkoppeling

Handheld en draagbaar

Scan_G7_2Scan_Card_2

Handheld "point and shoot" scanners zijn het gemakkelijkst te gebruiken bij het scannen van codes in Blackline Live. Dit ontwerp geeft u de meeste flexibiliteit in het scannen van codes op zowel de apparaten en de gebruikers van het apparaat. Ze zijn ook gemakkelijk te verplaatsen als u locaties moet verplaatsen of tijdelijk ergens moet opzetten.

USB-connectiviteit

Zorg ervoor dat uw barcodescanner kan worden aangesloten op het apparaat dat Blackline Live host - de meest voorkomende set-up is een computer en ofwel een scanner met USB-verbinding of Bluetooth-verbinding.

Als u een scanner met een USB-aansluiting op de computer aansluit, kunt u de scanner meteen gebruiken in plaats van een toetsenbord - er zijn geen extra downloads of drivers nodig. Zodra u het LED-lampje op de scanner ziet oplichten en een opstartgeluid van de scanner hoort, weet u dat de scanner klaar is voor gebruik.

Bluetooth-verbinding

Sommige handscanners zijn Bluetooth-compatibel, waardoor het apparaat kan worden gebruikt zonder beperkingen wat betreft bereik of beweging. Verschillende Bluetooth-scanners kunnen verschillende installatievereisten hebben, dus volg de instructies die bij uw scanner worden geleverd. De scanner moet een visuele of akoestische indicatie geven wanneer hij met succes met uw apparaat is gekoppeld.

Mogelijkheid om 1D en 2D barcodes te scannen

Monster1D
1D-barcodes
zijn de meest voorkomende - een rij parallelle zwarte en witte lijnen. Barcodescanners zijn doorgaans voorgeprogrammeerd om de meest gangbare soorten 1D-barcodes te lezen, en sommige kunnen worden geprogrammeerd om meer ongewone codes te lezen.

Steekproef vanQR2D streepjescodes zijn vierkanten of rechthoeken, opgebouwd uit opeenvolgende patronen van zwarte en witte vierkante stippen. U bent waarschijnlijk bekend met QR-codes, die een gangbaar type 2D-barcode zijn.

Wij bevelen handscanners aan die zowel 1D- als 2D-barcodes kunnen lezen, omdat die de meeste flexibiliteit bieden bij het gebruik van verschillende systemen. De code op de achterkant van onze apparaten is een 2D-barcode - oudere scanners die deze codes niet kunnen lezen, zullen onze apparaten niet rechtstreeks vanaf het etiket kunnen scannen.

Geprogrammeerd met CR ("enter") snelkoppeling

Barcodescanners kunnen worden geprogrammeerd om zich anders te gedragen door verschillende instellingscodes te scannen. Elke barcodescanner wordt geleverd met een handleiding die tientallen codes bevat waarmee de werking van de scanner kan worden gewijzigd.

Standaard zijn de meeste handheld barcodescanners geprogrammeerd met een snelkoppeling die een CR- of "enter"-commando toevoegt nadat een code is gescand. Als deze snelkoppeling nog niet in uw barcodescanner is geprogrammeerd, moet er in de handleiding van de scanner een code voor deze functie staan.

Snel toewijzen screenshot (2019-08)-1

Blackline Live's snel toewijzen pagina is ontworpen met de CR commando in het achterhoofd - u zult merken dat de pagina slechts twee velden bevat, en geen "submit" of "toewijzen" knop. Zolang u de CR snelkoppeling op uw scanner hebt ingeschakeld, kunt u apparaten en teamleden scannen - en de opdrachten indienen - zonder het toetsenbord of de muis te gebruiken. De pagina wordt na elke opdracht opnieuw geladen en het apparaatveld wordt gemarkeerd, zodat u onmiddellijk kunt beginnen met het scannen van de volgende opdracht.