Blackline Analytics volledig scherm

We hebben nu een nieuwe volledig scherm functie op de Blackline Analytics pagina om het bekijken van onze rapporten gemakkelijker dan ooit te maken - vooral op mobiel! U zult de nieuwe volledig scherm knop opmerken boven het geselecteerde rapport. Als u op deze knop klikt, wordt het rapport geopend in de volledig scherm-modus van uw browser. Om af te sluiten, druk op de 'escape' toets of druk op de 'minimaliseer' knop bovenaan uw browser venster (het kan zijn dat u met de muis over het gebied moet gaan om het te zien).

Blackline Analytics Volledig scherm modus

Volledig scherm met Safari op iPhone

Het gebruik van de volledig scherm-modus op mobiele telefoons verhoogt de leesbaarheid van de rapporten aanzienlijk. Safari ondersteunt echter niet standaard het gebruik van de volledig scherm-modus. Om de volledig scherm-modus op iPhone te gebruiken, moet u de laatste iOS-versie* gebruiken en de volgende stappen doorlopen:

1. Open Instellingen

2. Scroll naar beneden naar apps en selecteer Safari

3. Scroll naar de onderkant van het scherm en klik op Geavanceerd, en vervolgens op Experimentele Webkit functies

4. Volledig scherm API inschakelen

*Let op: we ondervinden momenteel enkele complicaties bij het gebruik van Loner Mobile met iOS 12. Als u Loner Mobile op uw telefoon gebruikt, raden wij u aan NIET te updaten naar iOS 12. Zie dit artikel voor meer informatie.

Volledig scherm bekijken op mobiel

Zodra u op de knop Volledig scherm klikt, zult u onmiddellijk zien dat het scherm verandert en alleen het rapport toont dat u hebt geselecteerd. Het rapport zal echter nog steeds vrij klein zijn, omdat het wordt gefixeerd door de breedte van de telefoon. Om het rapport beter te kunnen zien, draai uw telefoon naar de zijkant in liggende oriëntatie - het rapport zal reageren en zich opnieuw aanpassen aan het scherm. Nu de breedte veel breder is en het rapport een groter deel van het scherm in beslag kan nemen, zult u uw rapport beter op uw telefoonscherm kunnen zien.

Om uit het volledige scherm te gaan op mobiele telefoons, gebruikt u de "terug"-functie om terug te gaan naar de Blackline Analytics-pagina. De terug-knop kan deel uitmaken van de browser, of kan deel uitmaken van de hardware van uw telefoon, afhankelijk van het soort apparaat dat u gebruikt.