Blackline Analytics - Gebruik van het apparaat logs rapport

Blackline Analytics bevat nu een Apparaat logs rapport - dit rapport bestaat uit een enkele tabel met informatie over alle gebeurtenissen gemeld aan een apparaat in de afgelopen zeven dagen. Het biedt een uitgebreide blik op alle gegevens die worden geleverd met een bepaalde gebeurtenis, die kan worden geëxporteerd voor verdere analyse.

BLACKLINE ANALYTICS - GEBRUIK VAN HET APPARAAT LOGS RAPPORT

Hoe exporteer ik gegevens uit het Apparaat logs rapport

BLACKLINE ANALYTICS - GEBRUIK VAN HET APPARAAT LOGS RAPPORT

Beweeg in het rapport Apparatenlogboeken met de muis over de tabel, zodat rechtsboven in de tabel extra optie-iconen verschijnen. Selecteer het ellipsenpictogram uiterst rechts en selecteer Gegevens exporteren in de vervolgkeuzelijst. U kunt kiezen om de gegevens te exporteren als een .xlsx bestand voor Microsoft Excel, of als een .csv bestand.

BLACKLINE ANALYTICS - GEBRUIK VAN HET APPARAAT LOGS RAPPORT

Let op dat filters die op het rapport worden toegepast wanneer u kiest voor exporteren, worden weerspiegeld in de geëxporteerde gegevens. Als ik bijvoorbeeld filter op één apparaat en vervolgens exporteer, krijg ik alleen gegevens over dat specifieke apparaat.

Zodra het exporteren is voltooid, worden de gegevens op uw computer opgeslagen en kunnen ze opnieuw worden gebruikt voor een ander rapportageformaat.

OPMERKING: Het selecteren en exporteren van elke beschikbare organisatie en elk apparaat kan ertoe leiden dat Blackline Analytics een time-out krijgt vanwege het grote aantal rijen dat wordt geëxporteerd. Het is raadzaam om filters toe te passen voordat u gegevens exporteert om het risico van een time-out te voorkomen.