Blackline Veiligheid 3g G7 Apparaat Upgrade Programma

Bijgewerkt op 10 maart 2022.

Vanaf februari 2022 zullen Amerikaanse telecommunicatiebedrijven hun 3G-netwerken uitschakelen om oudere apparatuur buiten gebruik te stellen en zich voor te bereiden op meer geavanceerde technologie. De verschillende providers sluiten hun netwerken op verschillende tijdstippen in 2022, beginnend in februari en eindigend in december. Meer informatie over de verandering en de specifieke sluitingsdata van de providers vindt u hier.

Dit artikel bevat de volgende onderwerpen:

Wat betekent dit voor u?

Als u een Amerikaanse Blackline Safety-klant bent met een 3G G7-apparaat, een 3G G7 Bridge of andere end-of-life-producten, zal het apparaat op een bepaald moment in 2022 (afhankelijk van uw provider) niet langer verbinding kunnen maken met het 3G-netwerk voor monitoring. De ID-nummers van de betrokken apparaten beginnen met:

• G7c:
    • 3566XXXXXX
    • 3567XXXXXX
  • G7 Brug:
    • 3581XXXXXX
    • 3583XXXXXX
  • Alle afgedankte Loner producten:
    • SMD
    • IS
    • IS+
    • IS Noordpoolgebied
    • M6
    • M6i

OPMERKING: Uw Model type en Unit ID nummer staan op de achterkant van uw toestel.

G7c_SingleGas_Back_StraightOn_Sticker

Betrokken apparaat upgrade

Vanaf deze maand zal ons Klanten succesteam contact met u opnemen via telefoon of e-mail om de vervanging van uw apparaat(en) en de overdracht van apparaattoewijzingen in Blackline Live te bespreken.

• Apparaten die nog binnen hun garantieperiode vallen, worden kosteloos vervangen.
  • Apparaten die buiten de garantieperiode vallen, krijgen korting om de overgang naar nieuwe apparaten te vergemakkelijken.

Wat je moet doen

We hebben een uitrolplan ontwikkeld om ervoor te zorgen dat al onze klanten op tijd bericht krijgen en dat hun apparaten tijdig worden vervangen. Wanneer u een telefoontje of e-mail ontvangt van onze vertegenwoordiger van Client Success, zal deze u informeren over wanneer u uw nieuwe apparaat(en) kunt verwachten en zal hij/zij u om informatie vragen om ons te helpen Blackline Live bij te werken met uw nieuwe apparaat-ID's.

Blackline Live

Als u een organisatie heeft ingesteld in Blackline Live, dan is dit een goed moment om uw organisatie te herzien om er zeker van te zijn dat deze up-to-date en accuraat is, inclusief:

• Uw teamledenlijst bijwerken
  • Ervoor zorgen dat apparaten aan de juiste gebruikers worden toegewezen (indien van toepassing)
  • Ervoor zorgen dat apparaten in de juiste waarschuwings- en configuratieprofielen worden geplaatst

Dit zal de apparaat overgang stroomlijnen. Voor informatie over hoe u uw Blackline Live organisatie kunt herzien en bijwerken, zie Snelle referentie voor het onderhouden van uw Blackline Live organisatie.

Wij raden u aan de aanstaande verandering ook aan de gebruikers van de apparatuur in uw bedrijf mede te delen, zodat zij weten wat zij kunnen verwachten.

Garanties op nieuwe toestellen

• Als uw oude apparaat binnen de garantieperiode viel, zal uw garantieperiode niet veranderen. Het nieuwe apparaat zal de garantie van het oude apparaat overnemen.
  • Als uw oude apparaat bijna aan het einde van zijn garantieperiode was, heeft het nieuwe apparaat een garantie van 90 dagen of de resterende garantieperiode, afhankelijk van welke periode langer is.
  • Als uw oude apparaat buiten de garantie viel en u een nieuw apparaat hebt gekocht, gaat voor uw nieuwe apparaat een nieuwe garantieperiode in die ingaat op de dag dat het nieuwe apparaat wordt verzonden.

G7 apparaatcartridges

Let op: alleen het basisstation van uw toestel(len) wordt bijgewerkt. Cartridges worden niet beïnvloed door de buitengebruikstelling van het 3G-netwerk, dus cartridges die op uw oude toestellen zijn aangesloten zullen nog steeds functioneren zoals ontworpen.

Wanneer u uw nieuwe apparaat-basisstation(s) ontvangt, moet u de cartridge uit het oude apparaat-basisstation(s) verwijderen en op het nieuwe apparaat-basisstation(s) installeren.

OPMERKING: U MOET deze stappen uitvoeren voor alle apparaten met patronen voordat u de oude apparaten terugstuurt.

Om de cartridge op uw G7 te verwisselen:

1. Zet uw oude G7 en uw nieuwe G7 basisstation uit.
  2. Verwijder met een kruiskopschroevendraaier nr. 1 de schroeven aan weerszijden van de cartridge.
  3. Trek de cartridge omhoog om hem uit het oude basisstation te verwijderen.
  4. Schuif de cartridge op de nieuwe basiseenheid en zorg ervoor dat de cartridge op één lijn ligt met de geleiderails en op zijn plaats past.
  5. Plaats de in stap 2 verwijderde schroeven aan elke kant van de cartridge terug op de nieuwe basiseenheid.
    LET OP: Risico op beschadiging van de apparatuur. Gebruik altijd een handschroevendraaier (geen elektrische) wanneer u de cartridge verwijdert of installeert om beschadiging van de kunststoffen van het apparaat te voorkomen.
  6. Kalibreer uw apparaat.
    OPMERKING: Als u een O2-sensor hebt, kan deze automatisch een verlengde stabilisatieperiode van maximaal 20 minuten ingaan nadat u de cartridge op het nieuwe apparaat hebt geïnstalleerd. Wacht tot deze stabilisatieperiode is voltooid voordat u kalibreert.
  7. Indien van toepassing, laat de Blackline Live-beheerder van uw bedrijf bevestigen dat uw nieuwe apparaat(en) correct werd(en) toegewezen op
    in Blackline Live en verdeel vervolgens het (de) apparaat(en) dienovereenkomstig.

MicrosoftTeams-beeld (6)

Ingebruikneming van nieuwe G7 Brugapparaten

Om uw nieuwe G7 Brug in gebruik te nemen:

1. Pak uw nieuwe G7 Bridge uit.
  2. Verwijder uw oude G7 Bridge van zijn huidige locatie en installeer vervolgens uw nieuwe G7 Bridge op de plaats van de oude G7 Bridge.
  3. Laat de Blackline Live-beheerder van uw bedrijf ervoor zorgen dat de nieuwe G7 Bridge met de juiste profielen in uw Blackline Live-organisatie wordt weergegeven.

Terugbrengen/recyclen van uw oude apparaat(en)

OPMERKING: U moet de cartridge(s) uit de basiseenheid(en) van uw oude G7-apparaat verwijderen voordat u verdergaat met de instructies in dit gedeelte.

Raadpleeg de bevestigingse-mail die u van ons Customer Care-team hebt ontvangen voor instructies over het retourneren of recyclen van uw oude apparaat(en). Als u in de e-mail wordt gevraagd om uw oude apparaat(en) te recyclen, zorg er dan voor dat u dit op verantwoorde wijze doet en in overeenstemming met het recyclingbeleid voor elektronica in uw regio.

OPMERKING: Cartridges kunnen niet worden gerecycleerd. Gelieve ze op verzoek terug te sturen naar Blackline Safety.

Als uw e-mail vraagt om uw apparaten terug te sturen:

1. Zie de bevestigingse-mail met de verzendinstructies, het RMA-nummer, het batterijlabel en de commerciële factuur voor het retourneren van uw G7 basisstation(s) en/of G7 Bridge(s). Als u uw nieuwe apparaat(en) hebt ontvangen en geen bevestigingse-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice op 1-877-869-7212 of support@blacklinesafety.com.
  2. Bereid uw zending voor volgens de instructies en neem contact op met de koerier om uw toestel(len) op te halen.

FAQ's van klanten

Wat zijn de kosten voor mij als mijn apparaten buiten de garantie vallen?

Apparaten die buiten de garantieperiode vallen, krijgen korting om de overgang naar nieuwe apparaten te vergemakkelijken. Neem contact op met

clientsuccess@blacklinesafety.com om uw opties te bespreken.

Wat doet Blackline om de gevolgen voor leaseklanten aan te pakken?

Alle leaseklanten zullen, overeenkomstig de bepalingen en voorwaarden van hun leaseovereenkomst, hun eenheden proactief laten vervangen als onderdeel van het upgradeprogramma.

Wie dekt de kosten van de verzending van de nieuwe apparaten?

Blackline zal verantwoordelijk zijn voor de verzendkosten voor alle apparaten die onder de garantie vallen (inclusief geleasede apparaten). Voor apparaten die buiten de garantie vallen, worden de standaard verzendkosten in rekening gebracht.

Hoe worden vervangende apparaten verzonden?

Alle bestellingen worden als bulkverzending verzonden. Alleen de basiseenheid van het toestel wordt naar de klanten verzonden (er worden geen cartridges of accessoires bij het upgradeprogramma geleverd).

Wat moet ik doen met de oude apparaten van mijn bedrijf?

Alle oude apparaten moeten worden geretourneerd of gerecycled volgens de e-mailinstructies die u hebt ontvangen. Als u uw nieuwe apparaat(en) hebt ontvangen en geen bevestigingse-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice op 1-877-869-7212 of support@blacklinesafety.com.

Wat gebeurt er als ik mijn toestel(len) niet upgrade?

Elk 3G-apparaat dat niet is geüpgraded naar nieuwe 4G-compatibele hardware zal niet kunnen functioneren op bestaande telecommunicatienetwerken. Als gevolg daarvan zullen de verbonden veiligheidsfuncties en monitoring niet werken op deze toestellen.

Ik heb een G7x en G7 Bridge. Zal ik worden beïnvloed?

Ja, als uw bridge 3G is, zal deze worden beïnvloed en moet worden geüpgraded. Zie Wat dit voor u betekent voor een lijst van betrokken apparaten.

Mijn 3G-apparaat heeft een knipperend groen connectiviteitslampje. Wat moet ik doen?

Uw toestel is mogelijk niet verbonden omdat het 3G-netwerk in uw regio is uitgeschakeld. Neem contact op met de klantenservice voor hulp.

Worden Canadese of internationale klanten getroffen? Wordt het 3G-netwerk in Canada of internationaal platgelegd?

Nee, Canadese en internationale klanten worden niet getroffen. Het 3G-netwerk wordt op dit moment alleen in de VS afgesloten en er zijn geen onmiddellijke plannen om het in Canada of internationaal af te sluiten. Indien/waar dit verandert, zal Blackline de nodige plannen implementeren.

Leer meer

Voor meer informatie over Blackline's 3G Upgrade Programma, zie onze G7 en G7 Bridge quick reference sheets.

Bezoek support.BlacklineSafety.com voor meer informatie over G7-cartridges en -apparaten.

Klantenzorg

Voor technische ondersteuning kunt u contact opnemen met ons Customer Care team.

Noord-Amerika (24 uur)

Gratis: 1-877-869-7212

support@blacklinesafety.com