Bump test en kalibratie vervaldata in kaarten info paneel

Blackline Safety geeft nu direct in het Blackline Live-portaal weer wanneer apparaten in de toekomst een bumptest of kalibratie moeten ondergaan! Deze functie werd beschikbaar gesteld op 11 december 2020.

G7 geeft aan een gebruiker aan wanneer het aan een functietest of kalibratie toe is door het aantal resterende dagen weer te geven op het opstartscherm en in het gas opties menu. Deze informatie is echter niet gemakkelijk toegankelijk voor beheerders in Blackline Live die proberen te coördineren wanneer apparaten een bumptest of kalibratie moeten ondergaan om te voldoen aan de normen voor onderhouden gassen.

gasmetingen-2

Nu kunnen Blackline Live-gebruikers eenvoudig controleren wanneer een bepaald apparaat aan een bumptest of kalibratie toe is. Op de kaarten pagina, klik op een apparaat in de linker zijbalk, of klik op de pin op de kaart om het info paneel aan de rechterkant van het scherm te openen. Onder het kopje Gasmetingen ziet u wanneer dit apparaat een functietest of kalibratie moet ondergaan, op basis van het interval dat in het configuratieprofiel is ingesteld.

Merk op dat deze nieuwe functie het beste is voor het controleren van de volgende vervaldatums van een bepaald apparaat. Als u een lijst wilt zien van alle apparaten die een vervaldatum hebben, kunt u deze informatie opvragen via Blackline Analytics. Klik op de Blackline Analytics pagina in het hoofdmenu, en selecteer het "Apparaten en hulzen" rapport in de zijbalk. Als u horizontaal scrollt naar het einde van de tabel met apparaatlogboeken, ziet u wanneer uw apparaten aan hun volgende bumptest en kalibratie toe zijn. Klik op de kop van deze kolommen om ze te sorteren en te zien welke apparaten het eerst hun vervaldatum naderen.

Screen Shot 2020-12-10 om 5.03.20 PM

Hebt u vragen over bumptest- of kalibratietermijnen, of over een van onze andere producten of functies? Neem contact op met ons Customer Care team.