BUMPTEST- EN KALIBRATIE-INTERVALLEN OP G7

Hoe werkt het kalibratie- of bumptestinterval?

bump.cal.interval.1

Kalibratie- of bumptestintervallen worden ingesteld via het configuratieprofiel van de G7 in Blackline Live. Wanneer uw geconfigureerde interval voorbij is, zal G7 u informeren dat een bumptest of kalibratie nodig is.

Bump test of kalibreer G7 met G7 Dock, of handmatig met een kalibratiedop en slang.

Wanneer uw bumptest of kalibratie geslaagd is, toont de G7 een bevestigingsbericht en geeft aan wanneer uw volgende bumptest of kalibratie moet plaatsvinden.

Nadat uw apparaat een bumptest of kalibratie heeft ondergaan, vraagt G7 u niet om nog een bumptest of kalibratie totdat de herinneringsinterval is verstreken.

Bijvoorbeeld: Wanneer u om 8:05 uur een bumptest uitvoert en een interval van één dag (24 uur) hebt, zal G7 u informeren dat uw bumptest 24 uur nadat u met succes een bumptest hebt uitgevoerd, moet worden uitgevoerd. Uw apparaat zal u informeren dat u de volgende dag om 8:05 uur een bumptest moet uitvoeren.

Hoe werkt het bumptest- of kalibratieherinneringsvenster?

Deze instelling vraagt bij het opstarten om een bumptest of kalibratieherinnering als een van deze tests binnen het geconfigureerde tijdsvenster moet worden uitgevoerd.

Het inschakelen van deze functie zorgt ervoor dat het apparaat bij het opstarten om een bumptest of kalibratie vraagt, in plaats van te wachten tot nadat de gebruiker al aan zijn dienst is begonnen.

Bijvoorbeeld: een gebruiker heeft een dagelijks bumptest-interval (elke 24 uur), en begint zijn dienst normaal om 10 uur 's morgens.

Op een dag begint de gebruiker echter om 8 uur 's ochtends te werken. Wanneer de gebruiker de G7 om 8 uur 's ochtends inschakelt, zal het apparaat niet vragen of er een bumptest moet worden uitgevoerd omdat het volledige interval van 24 uur nog niet is verstreken. In dit geval kan de gebruiker, wanneer de test moet worden uitgevoerd, al in het veld zijn zonder bumptestapparatuur, waardoor het apparaat niet meer aan de eisen voldoet.

Indien de gebruiker een bumptest- of kalibratie-interval van twee uur had, zou G7 vragen om een bumptest of kalibratie bij het opstarten om 8 uur 's morgens, aangezien deze tests binnen het interval van twee uur zouden moeten plaatsvinden.

Hoe werkt het kalibratie- of bumptestslot?

bump.cal.interval.2Activeer de kalibratie- of bumptestvergrendeling om het apparaat onbruikbaar te maken wanneer het niet aan de eisen voldoet (niet is getest of gekalibreerd).

Deze functie vergrendelt het scherm van het toestel en alle functies wanneer bij het opstarten een bumptest of kalibratie moet worden uitgevoerd.

Als deze instelling is ingeschakeld, kan de gebruiker zijn toestel op geen enkele manier gebruiken (ook niet om gasmetingen te zien, aan de SOS-vergrendeling te trekken of berichten te verzenden) totdat het een bumptest of kalibratie heeft ondergaan.

Als een apparaat wordt opgestart terwijl een bumptest of kalibratie moet worden uitgevoerd, zal de G7 bij het opstarten vergrendelen.

Wat gebeurt er als een test halverwege de dienst moet?

Als een bumptest of kalibratie nodig is tijdens de dienst van een gebruiker (niet bij het opstarten), zal het apparaat niet vergrendelen, omdat het een veiligheidsrisico is voor de gebruiker om in het veld aan het werk te zijn zonder een werkend apparaat. Het apparaat informeert de gebruiker dat een bumptest of kalibratie nodig is, en het bericht wordt in de banner weergegeven. Het apparaat blijft volledig functioneel.

⚠️ VEILIGHEIDSWAARSCHUWING: Eenmaal geactiveerd, blokkeert het kalibratie- of bumptestslot de toegang van een gebruiker tot veiligheidsfuncties: SOS-vergrendeling, gasmetingen, sms-berichten en spraakoproepen. Als het apparaat is vergrendeld, kunnen zij niet om hulp bellen met de G7.