Bel het toegewezen apparaat van de alarmcentrale

Sommige bedrijven werken in faciliteiten waar mobiele telefoons niet zijn toegestaan, waardoor het moeilijk is om in geval van een alarm contact op te nemen met de hulpdiensten ter plaatse. In dergelijke gevallen kan een functie op de alarmbeheerpagina het bewakingspersoneel in staat stellen het toegewezen G7-apparaat van een contactpersoon voor noodgevallen te bellen in plaats van een telefoonnummer.

Waarschuwingsprofiel instellen

Bij het instellen van een waarschuwingsprofiel en het toewijzen van contactpersonen voor noodhulp, kunt u nu een telefoonnummer kiezen of het aan hen toegewezen apparaat gebruiken als contactmethode. Om van het aan hen toegewezen apparaat een contactmethode te maken, vinkt u het vakje "contact toegewezen apparaat" aan. Een contactpersoon voor noodgevallen kan desgewenst zowel een apparaat als een telefoonnummer hebben ingesteld.

Blackline Veiligheid

Zorg ervoor dat in uw protocol voor noodgevallen wordt gespecificeerd dat contact met contactpersonen voor noodgevallen via het apparaat moet worden opgenomen, en vermeld meerdere contactpersonen voor noodgevallen of alternatieve contactmethoden voor het geval dat apparaten niet zijn toegewezen of offline zijn.

OPMERKING: Als u ervoor kiest toegewezen apparaten te gebruiken als contactmethode, moet u ervoor zorgen dat de contactpersoon voor noodgevallen een apparaat toegewezen krijgt dat spraakoproepen ondersteunt en een actief serviceplan heeft dat spraakoproepen omvat.

Een toegewezen apparaat oproepen

Wanneer een apparaat in een alarm komt, zullen monitoring diensten waarschijnlijk reageren op het alarm via Blackline Live en de alarm management pagina.

Wanneer het bewakingspersoneel op het tabblad contacten klikt om informatie voor noodcontacten op te vragen, zouden zij een nieuwe kolom genaamd "toegewezen apparaat" moeten zien. Deze kolom zal het type apparaat en zijn unit ID weergeven, en ook of het momenteel online of offline is. Als dit toegewezen apparaat is aangevinkt als contactmethode in het waarschuwingsprofiel, zal er een knop zijn om dit apparaat te bellen.

Door op deze knop te klikken wordt een modal geopend die de gebruiker waarschuwt dat er een waarschuwing op het toestel wordt gegenereerd om een twee-weg gesprek mogelijk te maken. Zodra deze waarschuwing is gegenereerd, verschijnen het telefoonnummer en de waarschuwingspin die nodig zijn om het toestel te bellen.

Blackline Veiligheid

U kunt de nieuw gegenereerde waarschuwing openen in een nieuw tabblad door te klikken op de ga naar waarschuwing knop onder de waarschuwingspin.

Deze nieuwe waarschuwing wordt automatisch bevestigd, maar moet door het bewakingspersoneel afzonderlijk worden opgelost nadat de oorspronkelijke waarschuwing is behandeld en opgelost.