Bellen en berichten G7c

Dit artikel is alleen voor klanten die zelf toezicht houden. Als u een monitoringplan hebt aangeschaft bij Blackline Safety, zal het Blackline Safety Operations Center (SOC) uw apparaten voor u bewaken.

Klanten die zelf toezicht houden, moeten G7c mogelijk bellen of een bericht sturen om te controleren of een gebruiker van het apparaat in orde is of om follow-up te geven tijdens en na een SOS-alarm. Dit artikel bevat de procedures voor het volgende:

Bellen en Messaging G7c terwijl in SOS Alarm

G7c ondersteunt twee-weg spraakoproepen en twee-weg messaging. De volgende instructies beschrijven hoe u G7c kunt bellen of een bericht kunt sturen vanaf Blackline Live wanneer een SOS-waarschuwing op het apparaat is geactiveerd.

G7c bellen vanuit Blackline Live terwijl G7c in SOS alarm is

1. In Blackline Live, selecteer de waarschuwing drop down.
  2. Selecteer het SOS-signaal.
  3. Selecteer Ja om de waarschuwing te bevestigen.
  4. Bel het vermelde nummer met een mobiele of vaste telefoon. Selecteer extra nummers om een lokaal nummer
    voor uw locatie te kiezen.
  5. Voer de 6-cijferige code in wanneer daarom wordt gevraagd.
  6. Wanneer het gesprek voorbij is, selecteert u een reden om de waarschuwing op te lossen.
  7. Selecteer Waarschuwing oplossen.
    OPMERKING: Als u een stil SOS-waarschuwingssignaal hebt ingeschakeld, staan uw spraakoproepen standaard op alleen luisteren. Dit betekent dat het apparaat geen indicatie zal geven dat u luistert. Als u het geluid van de oproep wilt uitschakelen, voert u 37# in nadat de oproep is verbonden.

Messaging G7c van Blackline Live terwijl in G7c is in SOS alert

1. Selecteer de waarschuwingsdropdown.
  2. Selecteer het SOS-signaal.
  3. Selecteer Ja om de waarschuwing te bevestigen.
  4. Typ het bericht dat u wilt verzenden.
  5. Selecteer Verzenden.
  6. Wanneer u klaar bent met uw berichtgeving, selecteert u een reden om de waarschuwing op te lossen.
  7. Selecteer Waarschuwing oplossen.

Bellen en Messaging G7c in Normale Bedrijfsmodus

G7c oproepen vanuit Blackline Live terwijl G7c in normale bedrijfstoestand is

1. Selecteer in een willekeurig kaartscherm de kaartspeld van de toestelgebruiker die u wilt bellen.
  2. In het infopaneel aan de rechterkant, selecteert u dit toestel bellen.
  3. Selecteer Twee-weg gesprek.
  4. Bel het vermelde nummer met een mobiele of vaste telefoon. Selecteer extra nummers om een lokaal nummer
    te kiezen op basis van uw locatie.
  5. Voer de 6-cijferige code in wanneer daarom wordt gevraagd.
  6. Wanneer het gesprek voorbij is, selecteert u een reden om de waarschuwing op te lossen.
  7. Selecteer Waarschuwing oplossen.

Messaging G7c van Blackline Live terwijl in G7c is in de normale bedrijfsmodus

1. Selecteer in een willekeurig kaartscherm de kaartspeld van de toestelgebruiker die u wilt bellen.
  2. Selecteer in het rechterdeelvenster Bericht dit apparaat.
  3. Selecteer Bevestigen.
  4. Typ het bericht dat u wilt verzenden.
  5. Selecteer Verzenden.
  6. Wanneer u klaar bent met uw berichtgeving, selecteert u een reden om de waarschuwing op te lossen.
  7. Selecteer Waarschuwing oplossen.
    OPMERKING: G7 heeft de mogelijkheid om u terug te berichten. Als de gebruiker van het apparaat u een bericht stuurt, wordt dit weergegeven in een dialoogvenster boven aan uw scherm en in het deelvenster Geschiedenis.

Messaging Blackline Live van G7c

Een voorgeprogrammeerd bericht verzenden vanaf G7c

1. Navigeer naar het hoofdmenu van G7.
  2. Selecteer Bericht verzenden.
  3. Gebruik de toetsen omhoog en omlaag om naar het gewenste bericht te navigeren.
  4. Selecteer OK om te verzenden.

Een aangepast bericht verzenden vanuit G7c

1. Navigeer naar het hoofdmenu van G7.
  2. Selecteer Aangepast maken.
  3. Gebruik de toetsen omhoog, omlaag en OK om de gewenste tekens te selecteren.
  4. Selecteer twee keer OK om te verzenden.