Calling A Loner M6

Klanten met zelfmonitoring kunnen om vele redenen een Loner M6 moeten bellen. Enkele van deze redenen zijn: controleren of een gebruiker van het apparaat in orde is, of een noodsignaal of stil alarm opvolgen.

Deze gids is alleen voor klanten die zelf toezicht houden. Als u het Blackline-Monitored-plan hebt aangeschaft, zal het Blackline Safety Operations Center uw apparaten voor u bewaken.

Deze gids zal je er doorheen leiden:

• Een Loner M6 oproepen nadat de gebruiker een noodoproep heeft verstuurd
  • Een Loner M6 oproepen nadat de gebruiker een stil alarm heeft gegeven
  • Een eenzame M6 oproepen van de kaarten pagina
  • Extra functies beschikbaar op de waarschuwingenpagina

-

Een Loner M6 bellen na een noodsignaal

Nadat de gebruiker van het toestel een noodsignaal heeft gegeven, is er een open communicatielijn voor u om hem te bellen en te controleren of hij in orde is.

1. Selecteer de Alert drop down
  2. Selecteer de Noodoproep
  3. Selecteer Ja om de waarschuwing te bevestigen
    • Het LiveResponse lampje van het apparaat zal blauw knipperen om de gebruiker te laten zien dat u de waarschuwing hebt bevestigd. Het apparaat zal blauw blijven knipperen totdat u de waarschuwing hebt opgelost.
  4. Bel het vermelde nummer
  5. Voer de 6-cijferige code in wanneer daarom wordt gevraagd
    • U wordt dan verbonden met het toestel. De gebruiker hoort een pieptoon wanneer het gesprek is verbonden, daarna kunt u vrijuit heen en weer praten. Wanneer het gesprek wordt beëindigd, hoort de gebruiker opnieuw een pieptoon.
  6. Wanneer het gesprek voorbij is, kies een reden om de waarschuwing op te lossen
  7. Selecteer Waarschuwing oplossen

-

Een Loner M6 oproepen na een stil alarm

Nadat de gebruiker van het apparaat een stille waarschuwing heeft gegeven, is er een open communicatielijn voor u om hem te bellen. Het verschil bij het bellen na een stille waarschuwing is dat het gesprek alleen te beluisteren is, tenzij u besluit het geluid van het gesprek te halen.

1. Selecteer de Alert drop down
  2. Kies de stille waarschuwing
  3. Selecteer Ja om de waarschuwing te bevestigen
    • Het LiveResponse lampje van het apparaat zal NIET blauw knipperen.
  4. Bel het vermelde nummer
  5. Voer de 6-cijferige code in wanneer daarom wordt gevraagd
    • U wordt dan verbonden met het apparaat. U zult kunnen horen wat er gebeurt, maar het apparaat zal geen signaal geven dat u luistert.
  6. Als u het geluid van het gesprek wilt uitschakelen, voert u
    37#
    • Het LightResponse lampje van het apparaat begint blauw te knipperen. De gebruiker hoort een pieptoon, daarna kunt u vrijuit heen en weer praten. Als het gesprek is beëindigd, hoort de gebruiker opnieuw een pieptoon. Het apparaat blijft blauw knipperen totdat u het alarm hebt opgelost.
  7. Wanneer het gesprek voorbij is, kies een reden om de waarschuwing op te lossen
  8. Selecteer Waarschuwing oplossen

-

Een eenzame M6 oproepen van de kaarten pagina

Het initiëren van een oproep vanaf de kaartpagina zal het toestel in alarm zetten om een communicatielijn te openen.

1. Selecteer in een willekeurig kaartscherm de kaartspeld van de toestelgebruiker die u wilt bellen
  2. In het rechter info paneel, selecteer Bel dit Loner toestel
  3. Selecteer Twee-weg gesprek
    • Het apparaat zal in hoog alarm gaan, de gebruiker kan het apparaat het zwijgen opleggen. Het LiveResponse lampje van het apparaat zal blauw knipperen totdat u het alarm heeft opgelost.
  4. Bel het vermelde nummer
  5. Voer de 6-cijferige code in wanneer daarom wordt gevraagd
    • U wordt dan verbonden met het toestel. De gebruiker hoort een pieptoon wanneer het gesprek is verbonden, daarna kunt u vrijuit heen en weer praten. Wanneer het gesprek wordt beëindigd, hoort de gebruiker opnieuw een pieptoon.
  6. Wanneer het gesprek voorbij is, kies een reden om de waarschuwing op te lossen
  7. Selecteer Waarschuwing oplossen

-

Extra functies beschikbaar op de waarschuwingspagina

Er zijn extra functies beschikbaar op de waarschuwingen pagina die betrekking hebben op het bellen van een Loner M6.

1. Waarschuwingen in de laatste 24 uur
    • Dit toont alle waarschuwingen die het apparaat de afgelopen 24 uur heeft gehad, wanneer ze gebeurden en hoe ze werden opgelost
  2. Notitie toevoegen
    • Hiermee kunt u notities toevoegen wanneer u een waarschuwing oplost. Ze zullen worden getoond in de geschiedenis.
  3. Geschiedenis
    • Dit toont het telefoonnummer waar het gesprek vandaan kwam, hoe lang het duurde, en geeft een optie om het gesprek te downloaden