Hoe Check-Ins werken

Inchecken

Door in te checken laat u het bewakingspersoneel weten dat u in orde bent. De tijd tussen de check-ins en de tijd dat het inkomende alarm afgaat, kunt u beide instellen in de instellingen van uw apparaat.

Check-in tijd

Wanneer een check-in moet plaatsvinden, zal het apparaat een lokaal inkomend alarm starten. Druk op de vergrendeling om aan te geven dat u OK bent.

-

Check in op GPS beweging

Uw apparaat controleert uw beweging om afleiding tijdens het rijden te voorkomen. De snelheid waarmee het apparaat incheckt, kan worden geconfigureerd in de instellingen van uw apparaat.

HOE CHECK-INS WERKEN

Als het apparaat detecteert dat u sneller rijdt dan 35 km/u, wordt u automatisch ingecheckt.

-

Gemiste check-ins

Als u het hangende alarm niet annuleert, gaat het toestel in hoog alarm en wordt er een waarschuwing op afstand verstuurd. Om het alarm uit te schakelen, houdt u de vergrendeling drie seconden ingedrukt. Dit annuleert het alarm op afstand niet.

Gemiste check-ins

Het bewakingspersoneel zal dan het protocol van uw bedrijf volgen om het alarm op te lossen.

-

Pre Check-in

Pre Check-in kan worden ingeschakeld in de instellingen van uw toestel, zodat wanneer u op uw vergrendeling drukt, u de check-in-timer reset.

Pre Check-in

Om te voorkomen dat u het inkomende alarm hoort, kunt u de vergrendeling drie seconden ingedrukt houden wanneer u OK bent om uw inchecktimer opnieuw in te stellen.