Configuratieprofiel update 17 juli 2020

Klanten zullen merken dat het wijzigingslogboek onderaan hun configuratieprofielen op17 juli is bijgewerkt met de initiatiefnemer "Blackline Safety Customer Care | Customer Care". De instellingen van het configuratieprofiel werden niet gewijzigd - er werd echter nieuwe functionaliteittoegevoegd waardoor de configuratie automatisch opnieuw door ons systeem moest worden opgeslagen.

Normaal gesproken is het bij upgrades van de configuratieprofielpagina niet nodig alle profielen automatisch opnieuw op te slaan. Deze update was echter zeer complex en vereiste de coördinatie van een firmware-update aan de kant van het apparaat in combinatie met een software-update aan de kant van de server. Als gevolg daarvan werden alle configuratieprofielen opnieuw opgeslagen, waardoor een beschrijving van het wijzigingsprotocol onder aan de pagina werd gestart.

De update werd programmatisch doorgevoerd, niet handmatig door een medewerker van de klantenservice. Het gedeelte van het wijzigingslogboek dat beschrijft met welk account de wijziging werd gestart, werd vermeld als "Blackline Safety Customer Care | Customer Care", zodat onze klanten zouden weten met wie ze contact moesten opnemen voor verdere informatie over de wijziging.

De belangrijkste conclusies:

Wat is er gebeurd?

• Op17 juli 2020 werden alle configuratieprofielen automatisch opnieuw opgeslagen

Waarom is het gebeurd?

• Er is nieuwe functionaliteit toegevoegd aan alle configuratieprofielen, die een nieuwe opslag vereiste

Wat was de impact?

• Het logboek van de configuratiewijziging is bijgewerkt en luidt nu: "Blackline Safety Customer Care | Customer Care"
  • Geen instellingen binnen de profielen werden gewijzigd