G7 configuratie status

G7-configuratieprofielen geven nu meer inzicht in de status van een configuratie op uw apparaat. Met onze laatste portaalupdate zult u zien dat G7-configuratieprofielen nu zijn voorzien van een versie, aangeven of elk apparaat het profiel heeft ontvangen en informatie geven over wanneer het profiel voor het laatst is bijgewerkt.

Configuratie versiebeheer

Blackline Veiligheid

Het versienummer van een G7-configuratie geeft aan hoe vaak deze is gewijzigd sinds de creatie. Het kan een waardevolle referentie zijn bij het oplossen van problemen om te zien of de configuratie onverwachts is gewijzigd. Dit versienummer staat in de eerste kaart van het profiel, en onderaan de pagina in het logboek "laatste wijzigingen".

Configuratie status

Blackline Veiligheid

In de apparatenkaart van het profiel ziet U een nieuwe kolom in de apparaten tabel. Deze kolom geeft een configuratie status, die aangeeft of de huidige versie van het profiel wel of niet op de apparaten in de lijst staat.

Dit zijn de mogelijke statussen:

Onbekend - Dit is de status die alle apparaten hadden toen we deze wijziging invoerden. Om deze status te wissen, volstaat het om het apparaat uit te schakelen en te wachten tot het verbonden is met het netwerk. Na het verversen van de pagina zou de nieuwe status moeten verschijnen. Deze status zal ook zichtbaar zijn voor apparaten met een firmwareversie ouder dan 3.314R1.

In afwachting van - Deze status geeft aan dat de configuratie wacht om naar het apparaat te worden verzonden. Deze status verschijnt onmiddellijk nadat het profiel is opgeslagen, of als het apparaat niet online is gegaan sinds het profiel voor het laatst werd gewijzigd. Schakel het apparaat uit, en de configuratie wordt verzonden. Het duurt ongeveer vijf minuten om te bevestigen of het apparaat de configuratie met succes heeft ontvangen.

Mislukt - deze status geeft aan dat er een probleem was met het verzenden van de configuratie naar het apparaat. Schakel het apparaat uit om het opnieuw te proberen. Als de problemen aanhouden, neemt u contact op met onze klantenservice voor stappen om het probleem op te lossen.

Actief - deze status geeft aan dat het apparaat de huidige versie van het configuratieprofiel met succes heeft ontvangen. Het gedrag en de functies van het toestel zijn gebaseerd op wat in het profiel is ingeschakeld.

OPMERKING: De status van de apparaatconfiguratie wordt niet in real-time bijgewerkt. Om de meest recente status van de apparaten in een configuratieprofiel te zien, moet u de pagina vernieuwen.

Logboek laatste wijzigingen

Blackline Veiligheid

Onderaan elk G7 configuratieprofiel staat een logboek met "laatste wijzigingen", vergelijkbaar met het logboek op de dock details pagina. In dit logboek staat de huidige configuratieversie, wanneer de configuratie het laatst is gewijzigd en door wie deze het laatst is gewijzigd.