Correctie van opstartfout op Pellistor (katalytische kraal) patroon

Klanten die een pellistor (katalytische kraal) cartridge gebruiken, kunnen bij het opstarten van EXO een negatieve basislijnmeting ervaren. Dit kan worden weergegeven als een negatieve Onder Limiet (UL).

Als een sensor te ver in de negatieven is gedaald, geeft dit een Under Limit (UL) alarm op EXO.

OPMERKING: Zet het alarm uit door de pijltjestoetsen omhoog en omlaag ingedrukt te houden.

NUL SENSOREN OM DE FOUT TE CORRIGEREN

Voordat u de sensoren op nul stelt, moet u ervoor zorgen dat u zich in een schone atmosfeer zonder omgevingsgassen bevindt.

OPMERKING: Als u de EXO niet kunt verplaatsen (bijvoorbeeld: als het apparaat aan een muur is bevestigd), moet een opgeleide technicus de sensoren op nul stellen met behulp van een cilinder met schone lucht.

1. Druk op de OK-toets om het Hoofdmenu.
  2. Gebruik de omhoog of omlaag pijltoets om te navigeren naar Gas opties.
  3. Navigeer naar Nul sensoren.
  4. Selecteer Ja om door te gaan met de nul sensoren. Het scherm zal aangeven wanneer de nulinstelling voltooid is.