Geef toegewezen teamlid weer op G7

Met deze functie kunt u via de interface controleren wie er aan een apparaat is toegewezen. Dit kan nuttig zijn wanneer apparaten worden opgeslagen of achtergelaten om op te laden, en moeten worden herverdeeld onder de juiste gebruikers.

Waarom moet ik weten aan wie een apparaat is toegewezen?

Het toewijzen van gebruikers aan apparaten kan in drie primaire gevallen nuttig zijn:

Reactie op noodsituaties - Als het bewakingspersoneel weet aan wie het toestel is toegewezen, kan het de kwestie gemakkelijker doorgeven aan de contactpersonen van de hulpdiensten, en kunnen de hulpdiensten gemakkelijker en efficiënter een reddingsactie organiseren en uitvoeren.

Rapportage - Er kunnen gevallen zijn waarin u gegevens verzameld wilt hebben voor een individu of een groep van individuen. Door te weten wie een apparaat heeft, bent u in staat om gegevens in Blackline Analytics te filteren op de betreffende groep om te meten of zij abnormale aantallen blootstellingen en gebeurtenissen ervaren.

Follow-up - Als u weet aan wie een apparaat is toegewezen, kunt u een follow-up uitvoeren met betrekking tot blootstellingen of incidenten die door hun apparaat zijn geregistreerd. Als een apparaat bijvoorbeeld regelmatig gasblootstellingen detecteert of de STEL- of TWA-drempel heeft overschreden, kan een manager vaststellen wie deze gebeurtenissen meemaakt en de situatie opvolgen om hun veiligheid en die van anderen in de toekomst te garanderen.

Hoe wijs ik een apparaat toe?

Er zijn drie manieren om een apparaat toe te wijzen via Blackline Live. Ten eerste, zorg ervoor dat u profielen heeft aangemaakt voor de teamleden die u wilt toewijzen aan apparaten. Om dit te doen, gaat u naar de teamleden pagina in het hoofdmenu en klikt u op de knop teamlid toevoegen knop. Selecteer vervolgens de contact optie voordat u het profielformulier invult.

Zodra de profielen van de teamleden zijn aangemaakt, kunnen op drie plaatsen in het portaal apparaten worden toegewezen:

Apparaten lijst modal - Wanneer u op de apparaten pagina bent, kunt u in de toegewezen teamlid kolom klikken om een pop-up toewijzingsmodal te openen. In dit venster kunt u het apparaat toewijzen door een van de teamleden in de lijst te selecteren en op Opslaan te klikken.

Wpengine

Details apparaat - Als u al op de detailpagina van het apparaat bent - toegankelijk door op de naam of ID van het apparaat te klikken in de lijst met apparaten - kan de toewijzing ook vanaf hier worden gewijzigd.

Klik op bewerken in de rechterbovenhoek van de eerste "kaart" op de pagina, en klik dan op het toegewezen teamlid dropdown. YU kunt door de lijst scrollen of zoeken om een teamlid binnen die organisatie te vinden om het apparaat aan toe te wijzen. Vergeet niet op te slaan nadat u wijzigingen hebt aangebracht.

Wpengine

Snel toewijzen - Met de pagina snel toewijzen kunt u snel apparaten toewijzen en verwijderen. De pagina is ontworpen voor gebruik met een barcodescanner. Typ of scan gewoon de naam of ID van het apparaat, en vervolgens de naam of ID van het teamlid. Zodra de combinatie is ingediend door op de enter-toets te drukken, wordt op de pagina aangegeven of de invoer succesvol is verlopen en waarom dit niet het geval was.

Wpengine

Hoe toon ik de naam van het toegewezen teamlid op het toestel?

De functie die de naam van het toegewezen teamlid op het apparaat toont, is beschikbaar in het configuratieprofiel. Ga naar de configuratiepagina en klik op een bestaand profiel om het te bewerken, of maak een nieuw profiel aan.

Op de eerste kaart van de configuratieprofielpagina ziet u onderaan een toggle met de tekst "toegewezen gebruiker op apparaat tonen". Als de schakelaar op AAN staat, betekent dit dat de informatie van de toegewezen gebruiker zichtbaar is op de interface van het apparaat. Controleer of de configuratie door het apparaat kan worden ontvangen door te controleren of het online is en een continu groen verbindingslampje heeft.

Wpengine

Waar staat deze informatie op het toestel?

De toegewezen gebruikersinformatie wordt op drie plaatsen op de interface van het toestel weergegeven:

Opstarten - Als het toestel bij het opstarten wordt toegewezen, zal het de gebruiker verwelkomen en zijn naam op het scherm tonen.

Menu - In het menu van de G7, onder geavanceerde info > gebruikersinfo, wordt de naam van de toegewezen gebruiker vermeld als het apparaat is toegewezen. Dit menu kan op elk moment worden geopend, zodat deze informatie altijd beschikbaar is.

Opladen - Als de instelling "operationeel tijdens opladen" is ingeschakeld en het apparaat wordt opgeladen, toont de G7 de naam van de toegewezen gebruiker onder het batterijpictogram.

Wpengine

De opstart- en oplaadschermen tonen de voor- en achternaam van de toegewezen gebruiker als deze is ingevuld in hun teamlidprofiel, of tonen hun werknemers-ID als dit niet het geval is. Het gebruiker info scherm in het menu zal beide tonen.