Gegevens exporteren uit Blackline Analytics

Blackline Analytics toont de gegevens van uw apparatuur op een uitgebreide en zeer visuele manier, met behulp van grafieken en diagrammen om trends aan te tonen en gemakkelijk te kunnen vergelijken. U kunt deze gegevens echter gemakkelijk exporteren in hun ruwe formaat, zodat u ze kunt opslaan en weergeven buiten Analytics.

Hoe gegevens exporteren

GEGEVENS EXPORTEREN VAN BLACKLINE ANALYTICS

Ruwe gegevens kunnen worden geëxporteerd uit elk van de individuele visualisaties in elk van de Blackline Analytics-rapporten. Beweeg met de muis over de visualisatie waarvan u de gegevens wilt ophalen totdat u de verschillende optie-iconen ziet verschijnen aan de bovenkant van de visualisatie. Selecteer het ellipsen icoontje uiterst rechts, en selecteer gegevens exporteren uit de dropdown lijst.

GEGEVENS EXPORTEREN VAN BLACKLINE ANALYTICS

U kunt kiezen om de gegevens te exporteren als een .xlsx bestand voor Microsoft Excel, of als een .csv bestand. Houd er rekening mee dat eventuele filters die op het rapport zijn toegepast wanneer u ervoor kiest om te exporteren, worden weerspiegeld in de geëxporteerde gegevens. Als u bijvoorbeeld filtert op één apparaat en vervolgens exporteert, krijgt u alleen gegevens van dat specifieke apparaat. Zodra het exporteren is voltooid, worden de gegevens opgeslagen op uw computer en kunnen ze opnieuw worden gebruikt voor een andere rapportage-indeling.

OPMERKING: Bij het exporteren van gegevens uit grote gegevenstabellen kan het selecteren van elke beschikbare organisatie en elk apparaat ertoe leiden dat Blackline Analytics een time-out krijgt vanwege het grote aantal rijen dat wordt geëxporteerd. Het is raadzaam om filters toe te passen voordat u gegevens exporteert om het risico van een time-out te vermijden.