valdetectie en geen beweging - uitgelegd

Blackline's G7 apparaten zijn uitgerust met de mogelijkheid om te detecteren of een gebruiker is gevallen (valdetectie) of gedurende een bepaalde tijd bewegingsloos is (geen beweging). Deze functies kunnen worden in- en uitgeschakeld en aangepast via het configuratieprofiel van de G7 in Blackline Live.

VALLEN DETECTIE

Hoe werkt valdetectie?

G7 is uitgerust met een versnellingsmeter en gyroscopen, wat betekent dat het kijkt naar beweging en kanteling, om te kunnen detecteren of een gebruiker is gevallen. Blackline heeft een geavanceerd algoritme dat gebruik maakt van een combinatie van versnelling en beweging in verschillende richtingen om echte valpartijen te detecteren. We hebben dit getest aan de hand van echte valpartijen, in plaats van alleen aan de hand van g-krachten.

Hoe probeert Blackline valse waarschuwingen te voorkomen?

In een poging om valse waarschuwingen voor gedetecteerde valpartijen te voorkomen, zal ons valalgoritme op de G7 geen alarm in afwachting van een gedetecteerde val veroorzaken als het alleen verticale of horizontale impact ziet. Dit is om te helpen bij het beheren en voorkomen van valse waarschuwingen van gebruikers die tijdens hun dagelijkse dienst van vrachtwagens afspringen, of soortgelijke activiteiten uitvoeren.

Ons data-analyseteam heeft ook veel rapporten opgesteld en onderzoek gedaan naar het instellen van intelligente standaardinstellingen voor de valdetectiefunctie om hinderlijke alarmen die gebruikers te zien krijgen, te beperken.

Hoe moet ik dit configureren in blackline live?

De valdetectiefunctie kan worden aangepast via het configuratieprofiel van de G7 in Blackline Live.

Als u meer fysieke taken uitvoert tijdens uw dagelijkse dienst, zoals van machines afspringen, stelt Blackline voor om uw valimpact te verhogen om valse waarschuwingen te voorkomen. Als u minder fysieke taken uitvoert, zoals bureauwerk, stelt Blackline voor om uw valimpact te verlagen om lichtere valpartijen te detecteren.

GEEN BEWEGING

Hoe werkt geen beweging?

G7 is uitgerust met gyroscopen en een versnellingsmeter om te bepalen of een gebruiker gestopt is met bewegen. In het geval dat G7 geen beweging detecteert gedurende de no-motion periode (geconfigureerd in Blackline Live en uitgelegd in dit artikel hieronder), zal het apparaat een geel pending alarm sturen om te vragen of de gebruiker OK is.

Hoe probeert blackline valse waarschuwingen te voorkomen?

Om valse no motion waarschuwingen te voorkomen, geeft Blackline gebruikers de mogelijkheid om hun instellingen te configureren in het Blackline Live portaal. Hierdoor kan G7 worden aangepast om te begrijpen welke soorten beweging het zal zien in uw dagelijkse dienst. Blackline traint gebruikers ook om G7 nooit onbeheerd achter te laten terwijl deze aan staat om valse no motion waarschuwingen te voorkomen.

Ons data-analyseteam heeft ook veel rapporten opgesteld en onderzoek gedaan naar intelligente standaardinstellingen voor de no-motion functie om hinderlijke alarmen die gebruikers te zien krijgen te beperken.

Hoe moet ik dit configureren in blackline live?

De no motion functie kan worden aangepast via het configuratieprofiel van de G7 in Blackline Live.

De periode zonder beweging bepaalt hoe lang het apparaat geen beweging waarneemt voordat het u vraagt of u in orde bent.

De bewegingsschuif bepaalt de beweging die G7 zal waarnemen. Als u minder beweegt tijdens uw dagelijkse activiteiten, zoals zitten achter een bureau of rijden in een vrachtwagen, stelt Blackline voor de schuifknop te verlagen om lichtere beweging te detecteren. Als u fysieke activiteiten uitvoert en veel beweegt tijdens uw dienst, stelt Blackline voor de schuifregelaar te verhogen om zwaardere bewegingen tijdens uw dienst te detecteren.