G7 en Bluetooth-accessoires

Bijgewerkt op 29 november 2021.

Met de release van firmware 3.421 ondersteunt de G7 nu het handsfree Bluetooth-profiel. Dit betekent dat de G7 verbinding kan maken met audio-accessoires die dit profiel ondersteunen voor gebruik met push-to-talk.

Hoewel u elk accessoire met het handsfree-profiel kunt gebruiken, heeft het Blackline-team de volgende apparaten getest en goedgekeurd voor gebruik met de G7 voor push-to-talk-doeleinden. Hieronder vindt u meer informatie over de door Blackline goedgekeurde apparaten.

Download hier een PDF-versie van de onderstaande inhoud.

(Aanbevolen voor mobiele apparaten.)

Naam apparaat

Intrinsiek veilig?

PTT transmissie

Dit geeft aan of de PTT-knop van het accessoire of de vergrendeling van de G7 wordt gebruikt voor PTT-transmissies

Ondersteunt PTT-audio

Ondersteunt spraakoproep audio

PryMeBlu

BTH-600-ZU

G7 Vergrendeling + PTT-knop

Wandfu Speakermic

Wandfu Speakermic

G7 Vergrendeling + PTT-knop

Sensear

Sensear SM1P /B

G7 Vergrendeling + PTT-knop

2Talk Pro-M

2talk Pro-M

Alleen slot G7

BlueParrott B450-XT

BlueParrott B450-XT

Alleen slot G7

Plugfones

Plugfones

Alleen slot G7

3M worktunes

3M Werkmuziek

Alleen slot G7