Een voertuiglader kiezen voor uw G7-apparaat

Bijgewerkt op 16 oktober 2023.

In dit artikel vindt u richtlijnen voor welke autolader u met uw G7-apparaat moet gebruiken.

BELANGRIJK: Om schade aan de apparatuur te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat u een oplaadaccessoire gebruikt dat over de juiste voedingsspecificatie beschikt en dat is gecertificeerd voor gebruik met uw apparaat.

G7c of G7x

Gebruik de G7 USB-voertuiglader (ACC-G7-USB-CAR) om uw G7c of G7x op te laden:

• Veiligheidscertificaten - Gecertificeerd voor gebruik met intrinsiek veilige apparaten
  • Vermogensspecificatie - 5V en 1A
  • Aanbevolen aansluitingen - Blackline Safety meegeleverde clip en oplaadkabel
g7-usb-voertuig-oplader

G7 Brug

Gebruik een USB-voertuiglader (ACC-USB-CAR) om de G7 Bridge op te laden:

• Veiligheidscertificaten - Niet geschikt voor gebruik met intrinsiek veilige apparaten
  • Vermogensspecificatie - 5V en 3A
  • Aanbevolen connectoren - Blackline veiligheidslaadkabel
Bruglader 1

Bruglader 2

We zijn hier om te helpen.

Laat het ons weten als u vragen heeft - aarzel dan niet om contact op te nemen met ons Klantenzorg team.