G7c over-the-air firmware-updates

Bijgewerkt op 11 september 2019

Het is belangrijk op te merken dat uw G7c moet zijn ingeschakeld en een ononderbroken groen verbindingslampje moet hebben om firmware-updates te kunnen downloaden. In het geval dat uw apparaten zijn uitgeschakeld of niet verbonden zijn met het Blackline Safety netwerk, zal de update pauzeren totdat de G7 weer aan de noodzakelijke vereisten voldoet.

1. Bel onze klantendienst om een firmware update te starten.
  2. Onder rapporten, selecteer status versie-update. Hier kunt u de download status van de firmware versies zien.
    • G7c zou zijn firmware automatisch moeten updaten de volgende keer dat hij wordt aangezet nadat de update 100% heeft bereikt
    • U kunt de firmware van de G7c handmatig bijwerken wanneer de download op 100% is door te kiezen voor gedownloade versies activeren

OPMERKING: Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw apparaten niet in het veld worden gebruikt als u gedownloade versies activeren omdat het toestel opnieuw zal opstarten en de verbinding zal verliezen terwijl de firmware wordt bijgewerkt.G7c Over-the-air firmware-updates
  3. Bij de volgende power cycle, of wanneer gedownloade versies activeren is geselecteerd, zal het apparaat blauw en geel knipperen.
  4. Wanneer het apparaat weer normaal werkt, is de firmware-update voltooid. U kunt de firmwareversie controleren in het menu van de G7.