G7c en G7x Firmware-updateproces voor versie 3.450

Bijgewerkt 1 oktober 2021

Net als bij eerdere firmware-updates downloadt G7 firmwareversie 3.450 automatisch via de ether. Wanneer het downloaden is voltooid, zal G7 de firmware bijwerken de volgende keer dat u uw toestel inschakelt. Invoer van de gebruiker is niet nodig om firmware te downloaden of het updateproces te starten.

OPMERKING: Tijdens een deel van de update zal de G7 een leeg scherm hebben en niet reageren op het indrukken van knoppen. Het indrukken van de aan/uit-knop heeft geen invloed op G7 of de firmware-update.

Wat is er nieuw aan het firmware update proces

• Als uw huidige firmwareversie 3.445 of lager is, kunt u bij de update naar 3.450 naast blauwe en gele ook rode en blauwe knipperlichten zien tijdens de update
  • Totale updatingstijd met rode en blauwe knipperlichten: tot vijf minuten
  • Totale updatingstijd met alleen blauwe en gele lichten: ongeveer een minuut

Proces voor bijwerken van firmware

1. U zult zien dat G7 begint met opstarten, en daarna automatisch afmeldt.
    1.log.off
  2. De lichten zullen knipperen:

Ten eerste: blauwe en gele lampjes (die wijzen op een firmware-update)
    2.a.blue.yellow.lights
    Ten tweede: U kunt blauwe en rode lampjes zien als uw firmwareversie 3.445 of ouder is (ongeveer twee minuten om te voltooien)
    2.b.red.blue.lights
    OPMERKING: Het scherm van de G7 zal leeg zijn en het toestel zal niet reageren bij het indrukken van een knop.
  3. G7 zal kort de nieuwe firmwareversie weergeven zodra de firmware-upgrade voltooid is.
    OPMERKING: U kunt ook de firmwareversie op uw toestel controleren door Menu > Geavanceerde info > Toestelinfo te selecteren.
    3.FW.update.3.445
  4. G7 begint met de opstartprocedure. Wanneer het groene lampje aan de bovenkant van het apparaat continu brandt, is de G7 klaar voor gebruik en zijn de nieuwe functies beschikbaar. Zie WAT NIEUW IS IN DE G7 3.450 FIRMWARE UPDATE voor details.

4.gas.status.scherm