Problemen met de G7c/G7x oplossen: Batterij en opladen

Dit artikel beschrijft de stappen voor probleemoplossing die u kunt uitvoeren als u problemen ondervindt met de batterij of het opladen van G7c/G7x-apparaten.

Als de onderstaande probleemoplossing het probleem niet oplost, neem dan contact op met onze 24/7 Technische Ondersteuning.

G7 Opladen

Blackline raadt u aan uw toestel na elke dienst volledig op te laden.

Om de G7 op te laden met behulp van een oplaadclip, USB-kabel en voedingsadapter:

1. Sluit de USB-kabel aan op de USB-stroomadapter en steek de adapter in een stopcontact.
  2. Steek de micro-USB-stekker in de verwijderbare oplaadclip.
  3. Schuif de clip op de oplaadpoort aan de onderkant van uw G7 en zorg ervoor dat de lipjes op de oplaadclip correct op het apparaat zijn uitgelijnd. Een continu rood licht aan de onderkant van het apparaat bevestigt dat uw G7 wordt opgeladen.

Het LCD-scherm laat u weten wanneer hij volledig is opgeladen, wat tot vier uur kan duren.

G7 - OplaadschemaTIPS VOOR HET OPLOSSEN VAN PROBLEMEN MET SLECHTE BATTERIJPRESTATIES

• Laad het apparaat volledig op tot 100% voordat u aan uw dienst begint.
  • Controleer of alle sensormetingen op de basislijn liggen in een omgeving met frisse lucht. Kalibreer de sensoren indien mogelijk. Stel de sensoren op nul als kalibratie niet mogelijk is.
  • Controleer of het apparaat is verbonden met het netwerk door te controleren of het groene connectiviteitslampje continu brandt en niet knippert. Een slechte of geen verbinding heeft een negatieve invloed op de levensduur van de batterij.
  • Controleer of het apparaat wordt gebruikt binnen de standaard bedrijfstemperaturen van -20°C tot 55°C (-4°F tot 131°F.) Gebruik van de G7 buiten de standaard bedrijfstemperaturen heeft een negatieve invloed op de levensduur van de batterij.
  • Controleer of u uw apparaat niet probeert op te laden in ongunstige temperatuursomstandigheden. Blackline-apparaten worden niet opgeladen onder 0°C (32°F) of boven 45°C (113°F).

TIPS VOOR HET OPLOSSEN VAN PROBLEMEN ALS HET APPARAAT NIET WORDT OPGELADEN

• Controleer of de rode LED brandt wanneer het apparaat is aangesloten en of het oplaadpictogram verschijnt over het batterijpictogram in de banner.

Batterij opladen-G7

OPMERKING: Als de batterij van uw apparaat volledig leeg was voordat u de oplader aansloot en in het stopcontact stak, kan het tot 15 minuten duren voordat de batterij voldoende is opgeladen om het rode LED-lampje en het scherm van stroom te voorzien.

• Controleer of het apparaat wordt opgeladen met de door Blackline geleverde oplaadapparatuur.
  • Controleer of het stopcontact werkt, of de laadkabel en de clip niet beschadigd zijn, of de laadclip schoon is en of uw apparaat goed op de clip is bevestigd.
  • Controleer of de contacten van de oplaadpinnen op uw G7 schoon en onbeschadigd zijn.
  • Probeer een andere oplaadkabel en klem, en een ander stopcontact indien beschikbaar.

Technische ondersteuning

Noord-Amerika (24 uur)

Gratis: 1-877-869-7212. | support@blacklinesafety.com