G7x en G7 Bridge check-in en connectiviteit FAQ's

Dit artikel geeft antwoord op veelgestelde vragen van klanten over G7x en G7 Bridge check-ins en connectiviteit.

Check-ins begrijpen

Connectiviteit begrijpen

Check-ins begrijpen

Wat zijn check-ins?

Uw G7x-apparaat kan worden geconfigureerd om periodieke check-ins aan te vragen tijdens uw dienst. Periodieke check-ins vertellen het bewakingspersoneel dat u in orde bent.

Om in te checken houdt u de rode vergrendelknop op uw G7x ingedrukt totdat het apparaat drie keer trilt.

terug

Hoe communiceert G7x check-ins naar Blackline Live?

G7x communiceert check-ins naar G7 Bridge via een radioverbinding. G7 Bridge verbindt tot vijf G7x apparaten met Blackline Live via het Iridium satellietnetwerk of met behulp van cellulaire data.

terug

Wat zijn gemiste check-ins?

Blackline Live en uw G7x gebruiken een check-in herinneringstimer om af te tellen tot uw verplichte check-in. Als de check-in herinneringstimer verstrijkt, activeert uw G7x een melding van een check-in met lage urgentie en start een timer voor gemiste check-in. Als u de melding niet binnen het afwachtende interval voor gemiste check-in bevestigt, activeert uw apparaat een waarschuwing voor gemiste check-in aan het bewakingspersoneel.

OPMERKING: Het tijdsinterval van de check-in herinnering en het tijdsinterval van de gemiste check-in zijn beide configureerbaar in Blackline Live. Standaard is het tijdsinterval van de check-in herinnering ingesteld op 120 minuten en het tijdsinterval van de gemiste check-in in afwachting op 15 minuten.

terug

Kan ik vroeg inchecken?

Uw apparaat kan worden geconfigureerd om vroeg in te checken; voordat de lage urgentiemelding wordt geactiveerd. Indien ingeschakeld, kunt u de rode vergrendelknop gedurende drie trillingen ingedrukt houden om uw inchecktimer te resetten voordat de melding voor lage urgentie wordt geactiveerd.

OPMERKING: Een vroege check-in kan niet worden geconfigureerd als de Stille SOS-waarschuwing is ingeschakeld als vergrendelingsdruk.

terug

Hoe ziet de check-in communicatie tussen G7x en G7 Bridge naar Blackline Live eruit?

Het volgende schema beschrijft hoe vroege check-ins, check-ins en gemiste check-ins worden gecommuniceerd tussen G7x en G7 Bridge, en Blackline Live:

g7x-g7-bridge-check-ins-communication-sequences-v2-hr

terug

Wat kan de oorzaak zijn van gemiste G7x check-ins?

G7x gemiste check-ins kunnen voorkomen door:

• Uw G7x uitschakelen terwijl hij niet is aangesloten:
    Wanneer uw G7x niet is aangesloten, worden de gegevens van de uitschakelsequentie niet vastgelegd. Hierdoor herkent Blackline Live de G7x als ingeschakeld en operationeel, wat kan leiden tot een gemiste check-in waarschuwing in Blackline Live.
  • G7 Bridge uitschakelen voordat u G7x uitschakelt:
    Als u G7 Bridge uitschakelt voordat u G7x uitschakelt, wordt de verbinding tussen G7x en het netwerk/de server onderbroken. Als er een onderbreking is, of geen verbinding met het netwerk/server wanneer een check-in vereist is, wordt een gemiste check-in waarschuwing geactiveerd in Blackline Live.
  • Verbroken netwerkverbinding:
    De afstand tussen uw G7x en G7 Bridge mag niet groter zijn dan 2 km of kleiner dan 6 m. Zorg ervoor dat u zich niet te ver van of te dicht bij G7 Bridge bevindt.

Ook kunnen er obstakels zijn tussen uw G7x en G7 Bridge. Zorg ervoor dat uw bridge zich in een open omgeving bevindt zonder obstakels zoals betonnen muren, heuvels of bomen die het signaal kunnen belemmeren.

• Lege batterijen:
    G7x heeft een batterijlevensduur van 20 uur bij 20°C (68°F). G7 Bridge heeft een batterijlevensduur van 50 uur bij 20°C (68°F), 44 uur bij -20°C (-4°F) en 14 uur bij -40°C (40°F). Zorg er altijd voor dat uw apparaten goed zijn opgeladen of aangesloten op een stroombron voordat u ze gebruikt.
  • G7x onbeheerd achterlaten wanneer een check-in is vereist:
    Het niet bevestigen van de check-in melding leidt tot een gemiste check-in waarschuwing in Blackline Live.

terug

Hoe kan ik gemiste check-ins voorkomen?

In het algemeen raadt Blackline Safety u aan om altijd het volgende te doen:

• Schakel het apparaat niet uit als het niet met het netwerk is verbonden.
  • Schakel G7x altijd uit voordat u G7 Bridge uitschakelt.
  • Laat de G7x nooit onbeheerd achter wanneer deze is ingeschakeld.
  • Als u een gebied binnengaat waarvan bekend is dat er weinig of geen connectiviteit is, check dan vroeg in, voordat u het gebied binnengaat.
  • Check voor het einde van uw dienst vroeg in, en stel het uitschakelen van uw apparaat na het inchecken uit om ervoor te zorgen dat de check-in gebeurtenis wordt doorgegeven aan Blackline Live.

terug

Connectiviteit

Hoe weet ik of mijn G7x is aangesloten?

Een knipperend groen lampje bovenaan de G7x geeft aan dat uw apparaat niet met G7 Bridge is verbonden, of dat G7 Bridge niet met het netwerk is verbonden.

OPMERKING: Indien ingeschakeld, kan in Blackline Live een melding van onderbroken netwerkverbinding met lage urgentie op de G7x worden geconfigureerd om u te waarschuwen wanneer de verbinding van uw apparaat is verbroken.

terug

Mijn G7x is aangesloten. Wat moet ik doen als ik een check-in heb gemist?

Bericht 'False Alert' of 'Issue Resolved' naar het bewakingspersoneel vanaf uw apparaat om hen te laten weten dat er geen probleem is. Het bewakingspersoneel zal de waarschuwing in Blackline Live oplossen.

terug

Mijn G7x is losgekoppeld. Wat moet ik doen als ik een check-in heb gemist?

Schakel uw G7x uit, dan G7 Bridge uit, dan G7 Bridge aan en dan uw G7x.

Wanneer de G7x is aangesloten (het groene indicatielampje brandt continu), bericht dan 'False Alert' of 'Issue Resolved' aan het bewakingspersoneel om hen te laten weten dat er geen probleem is. Het bewakingspersoneel zal het alarm in Blackline Live oplossen.

BELANGRIJK: Als uw apparaat nog steeds geen verbinding heeft (het groene lampje knippert), raadpleeg dan de onderstaande instructies voor het oplossen van problemen met de connectiviteit van uw G7x.

terug

Hoe kan ik problemen met de connectiviteit oplossen?

Controleer of een van de volgende zaken waar is en onderneem dan de aanbevolen actie:

De afstand tussen uw G7x en G7 Bridge is groter dan 2 km of kleiner dan 6 m.

Zorg ervoor dat u zich niet te ver van of te dicht bij de G7-brug bevindt.

Er kunnen obstakels zijn tussen uw G7x en G7 Bridge.

Zorg ervoor dat uw toestel zich in een open omgeving bevindt zonder obstructies zoals betonnen muren, heuvels of bomen die het signaal kunnen belemmeren. Verplaats uw toestel zo nodig naar een open gebied.

G7 Bridge heeft mogelijk de verbinding met het netwerk/de server verloren.

Schakel uw G7x uit en dan G7 Bridge, dan G7 Bridge en dan uw G7x in.

Verarmd beslagies

Zorg er altijd voor dat uw apparaten goed zijn opgeladen en van stroom zijn voorzien voordat u aan uw dienst begint.

terug

Waar moet ik mijn G7 Bridge plaatsen om connectiviteit te garanderen?

Als G7 Bridge niet goed is geplaatst, kan de connectiviteit een probleem zijn. Bij het plaatsen van G7 Bridge gelden de volgende best practices:

• Plaats G7 Bridge met vrij zicht op de hemel.
  • Plaats G7 Bridge binnen een ononderbroken (topografische kenmerken, muren) 2 km van uw apparaten.

terug

Ik dacht dat ik had ingecheckt voordat ik mijn apparaat uitzette aan het einde van mijn dienst, maar ik kreeg toch een telefoontje van het bewakingspersoneel. Waarom?

De levertijd van gebeurtenissen van G7x apparaten naar Blackline Live kan variëren, afhankelijk van het type en de kwaliteit van de verbinding. Als u uw apparaat uitschakelt voordat de check-in gebeurtenis is gecommuniceerd naar Blackline Live, zullen het tijdsinterval van de check-in herinnering en het tijdsinterval van de gemiste check-in blijven aftellen, en een gemiste check-in waarschuwing kan het gevolg zijn.

Blackline Safety raadt u aan uw toestel pas uit te schakelen na het inchecken aan het einde van uw dienst, zodat de gebeurtenis wordt doorgegeven aan Blackline Live.

terug

Ik heb problemen met het correct uitschakelen van mijn apparaat. Wat moet ik doen?

Als u problemen hebt met het uitschakelen van uw apparaat, neem dan contact op met het Blackline Safety Technical Support team voor hulp.

terug

We zijn hier om te helpen!

Laat het ons weten als u vragen heeft - aarzel niet om contact op te nemen met het Blackline Safety Technical Support team.