Vertrouwd raken met Blackline Live terminologie

Blackline Live is ons webgebaseerd softwareplatform dat klanten en werknemers in staat stelt om een vloot van Blackline veiligheidsapparaten te beheren en te configureren. De structuur van Blackline kan complex zijn, dus het is waardevol om vertrouwd te zijn met de verschillende termen die in het portaal worden gebruikt om te begrijpen hoe de verschillende onderdelen van het systeem met elkaar in verband staan en samenwerken.

BLACKLINE LIVE

Dit is de naam voor de zichtbare User Interface (UI) voor het gehele software platform. Alles met het domein live.blacklinesafety.com maakt deel uit van Blackline Live. Het wordt ook algemeen aangeduid als de Blackline Live "Portal".

ORGANISATIE

Blackline Live is opgebouwd uit organisaties. Deze organisaties zijn bedoeld om de levensechte structuren van de bedrijven van onze klanten na te bootsen. Vanuit een meer functioneel en technisch perspectief, zijn organisaties de opslag van de middelen van een klant. "Middelen" kunnen apparaten, accessoires, profielen van teamleden, apparaat configuraties, noodrespons protocollen, apparaat gegevens en nog veel meer omvatten.

De organisatie creëert een gemeenschappelijke ruimte in Blackline Live die gebruikers binnen dezelfde organisatie in staat stelt dezelfde pool van middelen te zien wanneer ze inloggen.

U kunt andere organisaties niet zien in Blackline Live, tenzij u een relatie bent overeengekomen. Relaties kunnen fungeren als een "brug" tussen organisaties om gebruikers in de ene organisatie zichtbaarheid en toegang te geven tot de middelen van de andere organisatie. De meest voorkomende toepassing van relaties is om een organisatie - zoals Blackline's Safety Operations Center - in staat te stellen om waarschuwingen te monitoren op apparaten in een andere organisatie.

TEAMMIDDELEN

Teamleden zijn een type resource binnen elke organisatie. Teamlid profielen bevatten contact informatie voor een persoon die in contact komt met Blackline apparaten, of het nu een eindgebruiker, een contactpersoon voor noodgevallen of een Blackline Live beheerder is. Teamleden kunnen worden onderverdeeld in twee sub-categorieën: contactpersonen en accountgebruikers. Het enige verschil tussen de twee is dat accountgebruikers kunnen inloggen op Blackline Live, terwijl contactpersonen dat niet kunnen.

Contacten

Contacten zijn meestal eindgebruikers, contactpersonen bij noodgevallen of elke vorm van beheerder die automatische meldingen nodig heeft (voor facturering, nieuws over nieuwe functies, enz.). Zij kunnen worden toegewezen aan apparaten, waarschuwingsprofielen, meldingsprofielen en contactgroepen, maar kunnen niet inloggen in Blackline Live. Dezelfde persoon kan bestaan als een contact in meerdere organisaties indien nodig.

Account gebruikers

Account gebruikers zijn teamleden met log-in toegang tot een organisatie in Blackline Live. Ze kunnen nog steeds worden toegewezen aan apparaten, profielen en contactgroepen op dezelfde manier als contactpersonen dat kunnen. Hoewel iemand als contactpersoon in meerdere organisaties kan bestaan, kan hij slechts inlogtoegang hebben tot één organisatie.

SAMENVATTING

Wanneer we spreken over Blackline Live, en inloggen in Blackline Live, kunnen al deze termen op elkaar lijken. Samengevat kan een accountgebruiker inloggen op het Blackline Live-portaal om de middelen te zien van de organisatie waartoe hij behoort. Accountgebruikers en contactpersonen worden beide beschouwd als middelen in een organisatie, en kunnen beide worden toegewezen aan apparaten of profielen in hun organisatie, maar alleen een accountgebruiker kan inloggen om deze middelen te zien en te beheren.