Verbeterde zoekfunctie op profielpagina's

Om het eenvoudiger dan ooit te maken om teamleden en apparaten aan profielen toe te voegen, heeft Blackline een zoekfunctie ingeschakeld in de contact- en apparaatselectiemodals. Deze modals verschijnen in de waarschuwingsprofiel-, meldingsprofiel- en contactgroeppagina's van de portal, en maken het mogelijk teamleden en apparaten aan deze profielen toe te wijzen. De nieuwe zoekfunctionaliteit maakt het gemakkelijk om specifieke teamleden te vinden door hun naam, ID of andere identificerende informatie in te typen.

Zoekfunctionaliteit

VERBETERDE ZOEKFUNCTIE OP PROFIELPAGINA'S

Wanneer u een contactpersoon of apparaat selecteert om toe te voegen aan een waarschuwings-/meldingsprofiel of een contactgroep, ziet u nu een zoekvak boven aan het modale venster. Voer uw zoekopdracht geheel of gedeeltelijk in en klik op zoeken of druk op de enter-toets om de zoekfunctie te starten.

Blackline Veiligheid

De modal geeft alle mogelijke contactpersonen of apparaten weer die aan uw zoekopdracht voldoen, waardoor de lijst met opties wordt gefilterd en uw selectieproces sneller en efficiënter verloopt.

Om de zoekopdracht te wissen en terug te keren naar de volledige lijst, klikt u op de knop Toon alles.

OPMERKING: Het kan tot twee minuten duren voor nieuwe informatie beschikbaar is in de zoekresultaten. Als u een nieuw teamlid hebt aangemaakt of een wijziging hebt aangebracht in een bestaande resource, is het mogelijk dat u deze wijzigingen niet meteen in de zoekresultaten ziet. Wacht even tot het systeem is bijgewerkt en probeer het opnieuw.

Zoek parameters

Er zijn veel gegevens die kunnen worden doorzocht om een bepaald teamlid of apparaat te vinden. De doorzoekbare velden worden hieronder opgesomd:

Contacten

• Naam (voornaam, achternaam of beide)
  • Werknemer ID
  • Emailadres
  • Telefoonnummer (mobiel, werk en thuis)

Apparaten

• Naam apparaat
  • Apparaat-ID
  • Toegewezen gebruikersnaam (voornaam, achternaam of beide)
  • Toegewezen gebruiker werknemer ID
  • Toegewezen e-mailadres gebruiker
  • Firmware-versie