De plastic riemclip van de G7 installeren

Blackline Safety biedt een plastic riemklem aan ter vervanging van de metalen krokodillenklem waarmee G7-apparaten worden geleverd. Als u geïnteresseerd bent in het bestellen van een plastic riemclip, neem dan contact op met ons Customer Care-team. Om de plastic riemclip te installeren heeft u nodig:

• Plastic riemclip
  • Schroef
  • Phillips #1 Schroevendraaier

Installatie-instructies:

1. Open de metalen krokodillenklem van de G7

2. Draai de schroef los door het gat in de clip met een phillips #1 schroevendraaier

3. Verwijder de metalen krokodillenklem

INSTALLATIE VAN DE PLASTIC RIEMCLIP VAN DE G7

4. Lijn het schroefgat van de plastic riemclip uit met het schroefgat aan de achterkant van de G7

INSTALLATIE VAN DE PLASTIC RIEMCLIP VAN DE G7

5. Plaats de schroef in de plastic riemclip terug met een phillips #1 schroevendraaier. Zorg ervoor dat de schroef goed zit en dat de clip er niet af valt door de dagelijkse slijtage van de G7.

INSTALLATIE VAN DE PLASTIC RIEMCLIP VAN DE G7

Als u vragen hebt over de plastic riemclip van de G7 of over iets anders, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst.