Introductie van de nieuwe waarschuwingspagina

Deze pagina werd vrijgegeven Maandag 18 november.

Na veel feedback van meldkamers die ons systeem gebruiken - waaronder ons eigen Safety Operations Centre - zijn we zeer verheugd u onze nieuwe waarschuwingspagina voor te stellen. Deze pagina combineert de functionaliteit van de huidige pagina's voor waarschuwingenbeheer en waarschuwingsgeschiedenis door zowel actieve als historische waarschuwingen in één lijst op te nemen.

Het hoofdmenu wordt met deze update gewijzigd - de links voor waarschuwingenbeheer en waarschuwingsgeschiedenis worden vervangen door één enkele link voor waarschuwingen.

Deze pagina zal de waarschuwingen in hetzelfde formaat weergeven als onze apparaten of teamleden tabel, wat betekent dat waarschuwingen nu doorzoekbaar, sorteerbaar en gepagineerd zullen zijn. Deze functies zullen het gemakkelijker maken dan ooit om te zoeken naar specifieke waarschuwingen op basis van het toegewezen teamlid of apparaat informatie.

Sorteren

Om op een specifieke kolom te sorteren, klikt u op de kolomkop. Standaard sorteert de tabel op datum/tijd, zodat de waarschuwingen in chronologische volgorde worden weergegeven, met de meest recente waarschuwingen bovenaan. Voor meldkamers kan het ook nuttig zijn om op status te sorteren, zodat actieve alerts boven opgeloste alerts in de lijst verschijnen.

Filters

Bovendien hebben we filters beschikbaar gemaakt om waarschuwingen te tonen die u belangrijk vindt en andere te verbergen die u niet nodig hebt. Bewakingscentra kunnen bijvoorbeeld willen filteren op status om alleen actieve waarschuwingen te zien, terwijl een andere gebruiker die op zoek is naar een specifieke historische waarschuwing kan willen filteren op waarschuwingstype of datum en tijd om hun zoekopdracht te verfijnen.

Datum- en tijdfilter

De datum en tijd filter op de waarschuwingen pagina is anders dan elke andere datum filter die we eerder hebben gebruikt. U ziet een blauwe tekst knop boven de waarschuwingen lijst die de huidige status van de datum/tijd filter aangeeft. Standaard toont deze filter de laatste 24 uur. Deze standaardinstelling is ideaal voor bewakingsdiensten die waarschuwingen in real-time willen zien wanneer ze in het portaal binnenkomen.

Als u wilt filteren op een specifiek datumbereik om een historische waarschuwing te vinden, klikt u gewoon op deze blauwe tekst om de datum- en tijdfilters te openen in een pop-upvenster. Van hieruit kunt u een begin- en einddatum en -tijd kiezen.

Zodra een bereik is geselecteerd, worden de data weergegeven in de tekst van de knop. Om het filter te bewerken, klikt u op de tekst om het modale venster opnieuw te openen. Om het filter te wissen en terug te keren naar de laatste 24 uur, klikt u op de rode datumbereik wissen knop.

Operator

Een nieuw gegeven in de waarschuwingenlijst is het veld "operator". Dit is de gebruiker van de account die het laatst actie heeft ondernomen op een waarschuwing. Dit betekent dat voor een bevestigde waarschuwing de gebruiker is die de waarschuwing heeft bevestigd, en voor een opgeloste alert, de operator de gebruiker was die de alert heeft opgelost. Dit maakt het mogelijk om beter te zien wie in een monitoringteam de verantwoordelijkheid neemt voor waarschuwingen, en wie het beste aanspreekpunt is als het gaat om vragen over bepaalde waarschuwingen.

Waarschuwingen bekijken

Om een waarschuwing te bekijken, klikt u op de tijdstempel of het soort waarschuwing. Als deze waarschuwing een actieve status heeft - unacknowledged of bevestigd - wordt u doorgestuurd naar de alert management pagina. Dit is de pagina die toezichthoudende agenten gebruiken om de status van het apparaat te bekijken, het noodreactieprotocol te zien, en contact op te nemen met de noodcontacten van de gebruiker. Er zijn geen wijzigingen op deze pagina.

Als de waarschuwing is opgelostwordt u doorverwezen naar de pagina met de waarschuwingsgeschiedenis. U zult merken dat deze pagina er iets anders uitziet dan voorheen - hij toont slechts één waarschuwingsgeval, en bevat niet langer een zijbalk met een lijst van andere waarschuwingen. Dit komt omdat de inhoud van deze zijbalk nu wordt ingevuld als onderdeel van de nieuwe waarschuwingenlijst.

Als u vragen hebt over de nieuwe waarschuwingspagina, kunt u contact opnemen met ons Customer Care-team.