Loner Brug Problemen Oplossen

Hoe weet ik of mijn Loner 900 verbonden is met Loner Bridge?

Controleer uw Loner 900 SureSafe™ controlelampje.
Het SureSafe lampje op de Loner 900 geeft de verbinding met het Blackline veiligheidsnetwerk aan.

SureSafe-lampje brandt continu groen
Als het SureSafe-lampje continu groen brandt, kan Loner 900 communiceren met Loner Bridge, Blackline Safety Network en Safety Monitoring.

SureSafe-lampje knippert of is uit
Wanneer het SureSafe-lampje knippert of uit is, kan Loner 900 niet communiceren met Loner Bridge, Blackline Safety Network en Safety Monitoring.

Controleer het LCD display van uw Loner Bridge. Het LCD-display van de Loner Bridge geeft aan hoeveel Loner 900's met de Loner Bridge verbonden zijn.

-

Hoe ver weg kan ik gaan van de Eenzame Brug?

Bereik per terrein
Het bereik tussen Loner 900 en Loner Bridge verschilt naargelang het terrein waarin het wordt gebruikt.

Mijn Loner 900 SureSafe lampje knippert
Een knipperend SureSafe lampje geeft aan dat u de verbinding met uw Loner Bridge verloren heeft. Navigeer dichter naar de Bridge totdat het SureSafe lampje continu groen brandt.

Schakel de Loner 900 NIET uit wanneer u buiten bereik bent
Het uitschakelen van uw Loner 900 wanneer u buiten bereik bent kan leiden tot een gemiste check-in waarschuwing. Dit komt doordat Loner Bridge niet aan het Blackline Safety Network kan doorgeven dat u uw toestel heeft uitgezet.

-

Hoe weet ik of mijn Loner Bridge is aangesloten op het Blackline Safety Netwerk?

Controleer het LCD-scherm van uw Loner Bridge
Controleer het LCD-scherm van uw Loner Bridge om er zeker van te zijn dat u verbonden bent met een cellulair of satelliet netwerk.

Zorg ervoor dat Loner Bridge altijd een vrije zichtlijn naar de lucht heeft.

VERMIJDEN te parkeren in ondergrondse parkeergarages of onder vaste dekking

VERMIJDEN te parkeren onder dicht gebladerte en bomen

-

Hoe ontkoppel ik mijn Loner 900 en Loner Bridge van het Blackline Safety Netwerk?

Uitschakelen van de Loner 900
Houd de aan/uit-knop 3 seconden ingedrukt terwijl het apparaat wordt uitgeschakeld. Wacht tot het SureSafe-lampje uitgaat.

Uitschakelen van Loner Bridge
Houd de aan/uit-knop 3 seconden ingedrukt terwijl het apparaat wordt uitgeschakeld.

Als Loner Bridge op de stroom is aangesloten, hoeft hij niet te worden uitgeschakeld

Schakel Loner Bridge NIET uit voordat u Loner 900 uitschakelt
Als Loner Bridge vóór Loner 900 wordt uitgeschakeld, zal de real time monitoring voor alle aangesloten Loner 900 apparaten stoppen. Aangezien de Loner 900-toestellen nog steeds aangemeld zullen zijn bij het Blackline Safety Network, kan een gemiste check-in waarschuwing optreden.