Wat is er nieuw in Loner Mobile - 1.9.9.3 update

Geschreven door Blackline Safety | October 27, 2020

Loner Mobile 1.9.9.3 is nu beschikbaar.

https://apps.apple.com/us/app/loner-mobile/id567595599
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lonermobile

Wat is er nieuw:

• De duur van de in afwachting van het inchecken timer kan nu worden geconfigureerd. De standaardinstelling voor deze timer is één minuut.
  • Instellingen voor pushberichten voor servers zijn nu te vinden in hun eigen sectie in Instellingen
  • Loner Mobile kan nu consequenter actief blijven en monitoren op mobiele apparaten wanneer het op de achtergrond draait. Lees het ondersteuningsartikel over ideale telefooninstellingen voor meer informatie.
  • Loner Mobile zal u nu vragen om push notificaties toe te staan op Android toestellen. De app werkt het beste als push notificaties zijn ingeschakeld.