Loner mobiele locatie-instellingen

Wanneer u Loner Mobile op uw smartphone gebruikt, zal de app u vragen om locatiediensten in te schakelen. Het volgende artikel beschrijft de details hierover.

Waarom heeft Loner Mobile mijn locatie nodig?

Screenshot 2019-09-23 om 11.13.01 AMLoner Mobile maakt gebruik van uw GPS locatie om nauwkeurig te kunnen weergeven waar u zich in real-time bevindt op de Blackline Live portal. Deze locatie wordt gebruikt in het geval dat bewakingspersoneel u hulp moet sturen als u een SOS-alarm verstuurt, of een check-in mist.

moet ik mijn locatie altijd toestaan, of alleen als ik de app gebruik?

IMG-0772Wanneer Loner Mobile vraagt om uw locatie te gebruiken, heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor "alleen tijdens gebruik van de app", "altijd toestaan" of "niet toestaan". Let op: In iOS 13 en nieuwer geeft de app je slechts twee opties in de dialoog - alleen tijdens gebruik van de app en niet toestaan.

Blackline Safety raadt aan de optie "altijd" of "altijd toestaan" te kiezen (beschikbaar via de instellingen van uw telefoon als u iOS 13 of nieuwer gebruikt), omdat dit een nauwkeurige locatie mogelijk maakt, ongeacht of de app op de achtergrond of op de voorgrond is. Op die manier kan het bewakingspersoneel u zo nauwkeurig mogelijk lokaliseren, mocht u hulp nodig hebben.

De instelling "alleen tijdens gebruik van de app" zorgt ervoor dat Loner Mobile niet zo'n hoge locatienauwkeurigheid heeft, omdat Loner Mobile geen toegang heeft tot de locatie wanneer de app op de achtergrond is (wanneer deze niet geopend is).

Als u de optie "nooit" of "weigeren" kiest, zal Loner Mobile u een fout tonen, omdat het uw locatie nodig heeft om uw veiligheid te kunnen bewaken.

Vragen over Loner Mobile, of anderszins? Neem contact op met ons Customer Care team.