In stand houden van toezichthoudende organisaties

De relatiestructuur van Blackline Live maakt het mogelijk voor monitoringdiensten om de apparaten van hun klanten rechtstreeks binnen het Blackline Live-portaal te beheren en te monitoren. Dankzij deze relaties kan het bewakingspersoneel toegang krijgen tot de apparaten van de klant en ze bekijken wanneer ze zijn ingelogd op hun eigen Blackline Live-account.

Om ervoor te zorgen dat de apparaten van uw klant zo efficiënt mogelijk worden beheerd, is het belangrijk om de toegang van de bewakingsagenten opnieuw te bekijken wanneer een nieuwe relatie wordt gecreëerd of wanneer een nieuwe bewakingsagent bij het bedrijf komt werken.

HOE DE TOEGANG TOT NIEUWE RELATIES TE DELEN

Wanneer een klant wordt aangesloten op Blackline Live en er een relatie wordt opgebouwd tussen de klant en uw bewakingsdienst, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw personeel toegang heeft tot de apparaten die worden bewaakt.

RELATIES

Open het profiel van het teamlid van alle accountgebruikers die zich moeten aanmelden en waarschuwingen moeten oplossen - als uw medewerkers een gedeelde bewakingsaccount gebruiken, ga dan naar het profiel van deze account. Klik in de groepenkaart van het profiel op bewerken en zorg ervoor dat de account toegang krijgt tot de nieuwe gedeelde klantgroepen. Nieuwe groepen moeten wit en ongeselecteerd zijn - zodra u een rol hebt gedefinieerd die het personeel heeft over een van deze nieuwe groepen, wordt deze groen. Selecteer Opslaan. Wanneer de gebruiker van die account nu inlogt, zal hij in staat zijn om waarschuwingen op de apparaten in deze groepen te zien en op te lossen.

OPMERKING: Als elke bewakingsagent een individuele account heeft en toegang moet hebben tot gedeelde groepen, moet u ervoor zorgen dat u elk van hun profielen bewerkt.

HOE DE TOEGANG TE DELEN MET NIEUW BEWAKINGSPERSONEEL

PERSONEEL

Als uw bewakingsdienst een nieuwe agent aanneemt, zal deze niet automatisch worden gedeeld met elke groep waartoe hun organisatie toegang heeft. Bij het aanmaken van het teamlid en hem uit te nodigen voor de Blackline Live portal, moet de admin in staat zijn om gedeelde groepen te kiezen waartoe de nieuwe medewerker toegang moet hebben. Selecteer een rol in elke groep en druk op opslaan wanneer u klaar bent. De uitnodiging zal worden verzonden naar de e-mail van het nieuwe teamlid en na aanvaarding zal hij kunnen inloggen en apparaten zien in alle groepen die aan hem werden gedeeld.