Messaging a Loner Bridge

Klanten met zelfmonitoring kunnen om verschillende redenen een Loner Bridge bericht nodig hebben. Enkele van deze redenen zijn: controleren of een gebruiker van het apparaat in orde is of een noodsignaal opvolgen.

Deze gids is alleen voor klanten die zelf toezicht houden. Als u het Blackline-Monitored-plan hebt aangeschaft, zal het Blackline Safety Operations Center uw apparaten voor u bewaken.

Deze gids zal je er doorheen leiden:

1. Een Loner Bridge berichten sturen nadat een Loner 900 gebruiker een noodoproep heeft verstuurd
  2. Ontvangen van en reageren op een bericht van een Loner Brug
  3. Een Loner Bridge berichten sturen vanaf de kaartenpagina
  4. Extra functies beschikbaar op de waarschuwingspagina

Een Loner Bridge berichten sturen nadat een Loner 900 gebruiker een noodoproep heeft verstuurd

Nadat de gebruiker van het toestel een noodsignaal heeft gegeven, is er een open communicatielijn voor u om een bericht naar de brug te sturen.

1. Selecteer de Alert drop down

Waarschuwing drop down

2. Selecteer Ja om de waarschuwing te bevestigen

3. Selecteer Ja om de waarschuwing te bevestigen
- Het apparaat knippert blauw om aan te geven dat de gebruiker
de waarschuwing heeft bevestigd.

bevestig de waarschuwing door ja te kiezen

4. Selecteer Bericht verzenden naar Loner Bridge

Stuur bericht naar loner bridge

5. Selecteer Acknowledge
- Deze pop-up maakt u erop attent dat u een waarschuwing genereert om een open communicatielijn te creëren. Door op Bevestigen te drukken neemt u de verantwoordelijkheid voor de oplossing van dit alarm.

waarschuwing bevestigen

6. Typ het bericht dat u wilt verzenden
- Het berichtveld heeft 32 beschikbare tekens

7. Selecteer Send
- De brug gaat in alarm. U kunt zien of de bridge het bericht heeft ontvangen in de geschiedenis onder het notitieveld.

8. Wanneer u klaar bent met het versturen van een bericht naar een bridge, selecteer dan een reden om het alarm op te lossen
- Zodra u deze communicatielijn sluit, zal het versturen van een nieuw bericht naar een bridge een nieuw alarm genereren op de bridge en de aangesloten Loner 900's

Selecteer een reden om de waarschuwing op te lossen

9. Selecteer Waarschuwing oplossen

10. Selecteer de Alert drop down

11. Selecteer het noodalarm van de Loner 900

12. Selecteer een reden om de waarschuwing op te lossen

13. Selecteer Waarschuwing oplossen

Ontvangen van en reageren op een bericht van een Loner Brug

Een Loner Bridge gebruiker kan een aantal vooraf bepaalde berichten naar het portaal sturen.

1. Op elke pagina ziet u een pop-up dat er een bericht is ontvangen

2. Selecteer Beantwoorden

EEN EENZAME BRUG AAN HET KNOEIEN

3. Typ het bericht dat u wilt verzenden
- Het berichtveld heeft 32 beschikbare tekens

EEN EENZAME BRUG AAN HET KNOEIEN

4. Selecteer Verzenden
- U kunt berichten heen en weer sturen met de bridge tot het niet meer nodig is. U kunt zien of de bridge het bericht heeft ontvangen in de geschiedenis onder het notitieveld.

EEN EENZAME BRUG AAN HET KNOEIEN

5. Wanneer u klaar bent met het versturen van een bericht naar een bridge, selecteer dan een reden om het alarm op te lossen
- Zodra u deze communicatielijn sluit, zal het versturen van een nieuw bericht naar een bridge een nieuw alarm genereren op de bridge en de aangesloten Loner 900's

6. Selecteer Waarschuwing oplossen

Een Loner Bridge berichten sturen vanaf de kaartenpagina

Het initiëren van een bericht vanaf de kaartpagina zal het toestel in alarm brengen om een communicatielijn te openen.

1. Vanuit elk kaartscherm, selecteer Toon bruggen

2. Selecteer de kaartspeld van de brug die u wilt berichten

3. In de rechter infobalk, selecteer Bericht dit apparaat

4. Selecteer Acknowledge
- Deze pop-up maakt u erop attent dat u een waarschuwing genereert om een open communicatielijn te creëren. Door op Bevestigen te drukken neemt u de verantwoordelijkheid voor de oplossing van dit alarm.

5. Typ het bericht dat u wilt verzenden
- Het berichtveld heeft 32 beschikbare tekens

6. Selecteer Send
- De brug gaat in alarm. U kunt zien of de bridge het bericht heeft ontvangen in de geschiedenis onder het notitieveld.

7. Wanneer u klaar bent met het versturen van een bericht naar een bridge, selecteer dan een reden om het alarm op te lossen
- Zodra u deze communicatielijn sluit, zal het versturen van een nieuw bericht naar een bridge een nieuw alarm genereren op de bridge en de aangesloten Loner 900's

8. Selecteer Waarschuwing oplossen

Extra functies beschikbaar op de waarschuwingspagina

Er zijn extra functies beschikbaar op de waarschuwingspagina die betrekking hebben op het versturen van berichten over een Lonerbrug.

1. Waarschuwingen in de laatste 24 uur
- Dit toont alle waarschuwingen die het apparaat in de laatste 24 uur heeft gehad, wanneer ze gebeurden en hoe ze werden opgelost

2. Bekijk beschikbare antwoorden
- Dit toont u welke antwoorden de bridge kan verzenden

3. Een notitie toevoegen
- Hiermee kunt u notities toevoegen wanneer u een waarschuwing oplost. Deze zullen in de geschiedenis worden getoond.

4. Geschiedenis
- Dit toont welke berichten werden verzonden, wanneer ze werden verzonden, of ze werden ontvangen en wanneer ze werden ontvangen.