Optie "Apparaat uitschakelen" AAN G7

Bijgewerkt 21 augustus 2020

Voor beleidsregels op de werkplek die vereisen dat apparaten altijd online blijven, introduceert Blackline Safety een nieuwe functie die de aan/uit-knop op de G7 uitschakelt en voorkomt dat het apparaat wordt uitgeschakeld. Deze functie is uitgebracht op 21 augustus 2020.

"Apparaat uitschakelen" functie

Zoals hierboven beschreven, zal de functie "uitschakelen van apparaat" de aan/uit-knop op het apparaat uitschakelen. Dit betekent dat zelfs als een gebruiker op de knop drukt en deze ingedrukt houdt, de G7 aan blijft staan.

Apparaten worden uitgeschakeld wanneer de batterij leeg is, of wanneer het apparaat in een oplaadstation of in een van stroom voorzien G7 Dock wordt geplaatst.

DisablePowerDown_updated

De optie "uitschakelen van de stroomvoorziening van het apparaat" zal beschikbaar worden gesteld in het G7-configuratieprofiel en zal bestaan uit een eenvoudige schakelaar die aan of uit kan worden gezet. Wanneer deze functie wordt vrijgegeven, zal zij standaard UIT staan en zal zij moeten worden ingeschakeld om te kunnen worden gebruikt.

Gebruik met "Operationeel tijdens opladen"

De functie "uitschakelen van apparaat uitschakelen" kan worden gebruikt in combinatie met de functie "operationeel tijdens opladen". Standaard worden G7-apparaten uitgeschakeld tijdens het opladen, maar als deze extra functie is ingeschakeld, blijven ze ingeschakeld. G7-apparaten die in een oplaadstation zijn geplaatst, blijven onbeperkt ingeschakeld, terwijl een G7-apparaat dat in een dock is geplaatst, na 10 minuten wordt uitgeschakeld.

De combinatie van deze functies kan handig zijn als u wilt dat uw apparaten altijd beschikbaar zijn voor gebruik, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het opstarten van het apparaat en hoeft te wachten tot het verbinding heeft gemaakt met de Blackline Safety Cloud.

Vermogenscyclus

De combinatie van de functies "uitschakelen tijdens uitschakelen" en "operationeel tijdens opladen" kan ervoor zorgen dat apparaten niet kunnen worden uitgeschakeld. Dit kan tot complicaties leiden in gevallen waarin Blackline aanbeveelt het apparaat uit te schakelen:

• Installeren van een nieuwe firmware download
  • Herstellen van een sensor- of cartridge-fout
  • Een uitgeschakelde sensor opnieuw inschakelen
  • Uitschakelen van de bump/kalibratievergrendeling op een vergrendeld apparaat
  • Alle andere stappen voor probleemoplossing waarbij de gebruiker wordt aangeraden het apparaat uit te schakelen

Het wordt aanbevolen om een ander configuratieprofiel in uw organisatie te hebben met de functie "uitschakelen van apparaat uitschakelen" op UIT gezet. Wanneer apparaten moeten worden uitgeschakeld, kunnen ze eenvoudig naar deze configuratie worden verplaatst totdat de firmware-updates of probleemoplossingsstappen zijn voltooid.

Ondersteunde afmelding

Gebruikers die bekend zijn met Blackline Live zullen misschien een knop zien op de detailpagina van het apparaat genaamd "assisted logoff" en zich afvragen of dit een manier is om op afstand een apparaat uit te schakelen - dit is niet het geval.

Dit hulpmiddel is bedoeld voor gevallen waarin het apparaat defect is geraakt, losgekoppeld is of zich niet correct heeft afgemeld en nog steeds als "online" wordt weergegeven in het portaal.

"Ondersteund uitloggen" zal het apparaat alleen als offline tonen in Blackline Live - het fysieke apparaat zal aan blijven staan.

Als u vragen heeft over deze wijziging, neem dan contact opnemen met ons Customer Care team.