Vervangen van het deksel van de G7 EXO diffusiepatroon

Wegens een tijdelijk tekort in de toeleveringsketen wordt het deksel van de G7 EXO Diffusion cartridge op het apparaat bevestigd met twee verschillende M4-schroeven: 2 × 18 mm schroeven voor de bovenste gaten en 2 × 14 mm schroeven voor de onderste gaten.

Als u het deksel van de G7 EXO Diffusion verwijdert, zorg er dan voor dat u het deksel opnieuw bevestigt met de juiste M4 schroef voor de locatie.

g7 EXO Tijdelijke nieuwe schroefmaten differentiatiedeksel (003)_v2

Je zult nodig hebben:

• Kruiskopschroevendraaier

• 2 x 18 mm M4 schroeven

• 2 x 14 mm M4 schroeven

Om het deksel van het diffusiepatroon te vervangen:

1. Plaats de afdekking van het diffusiepatroon op de G7 EXO terug en zorg ervoor dat u de afdekking van het patroon op de juiste manier boven de voorste behuizing van het apparaat plaatst.
  2. Steek de 18 mm M4 schroeven in de bovenste schroefgaten van het deksel van de cartridge.
  3. Steek de 14 mm M4 schroeven in de onderste schroefgaten van het deksel van de cartridge.
  4. Draai de schroeven vast met de kruiskopschroevendraaier en zorg ervoor dat ze goed vastzitten, maar niet te vast.

We zijn hier om te helpen.

Laat het ons weten als je vragen hebt - aarzel niet om contact op te nemen met onze Klantenservice.