Instellingen die valse TWA-waarschuwingen kunnen veroorzaken

De combinatie van de ACGIH-methode en instellingen die toestaan dat apparaten dagen achtereen online blijven, creëert een toestand waarbij geaccumuleerde gasmetingen nooit de kans krijgen om te resetten. Een valse TWA-waarschuwing zal worden geactiveerd wanneer de gasmetingen onvermijdelijk de TWA-waarschuwingsdrempel overschrijden.

Een vals TWA-gasalarm kan worden geactiveerd wanneer het apparaat:

• Detecteert een gas dat van nature in de lucht voorkomt (meestal:CO2)
  • is ingesteld op de ACGIH voor zijn TWA-methode (deze methode verdeelt de totale gasmetingen over 4-16 uur, in plaats van het voortschrijdend gemiddelde van 8 uur dat de OSHA-methode gebruikt)

Een vals TWA-gasalarm wordt waarschijnlijker:

• Wanneer het apparaat een TWA-periode heeft die korter is dan een typische werkploeg
  • Als de functies "operationeel tijdens opladen" of "uitschakelen van apparaat uitschakelen" zijn ingeschakeld

Hoe voorkom ik valse waarschuwingen op een apparaat

Apparaten uitschakelen tijdens het opladen of tussen shifts.

Aanbevelingen

• Als de ACGIH in uw regio niet verplicht is, wijzig dan de TWA-methode in de voortschrijdende 8-uurmethode
  • Wanneer u de ACGIH-methode gebruikt, moet u het apparaat laten uitschakelen tijdens het opladen of tussen shifts

TWA-waarschuwingen op een apparaat oplossen

OPMERKING: Zodra het apparaat in TWA-alarm staat, zijn de bewakingsdiensten gecontacteerd en zullen zij het noodhulpprotocol van het bedrijf volgen om ervoor te zorgen dat de gebruiker veilig is. Om deze reden raden wij aan het apparaat niet uit te schakelen totdat het alarm is opgelost.

1. Wacht tot het LiveResponse lampje niet meer brandt en de waarschuwing is opgelost (voor bewaakte apparaten).
  2. Schakel het apparaat uit.
  3. Laat iemand met toegang tot Blackline Live de configuratie-instellingen controleren (zie Aanbevelingen hierboven).