Hoe test u telefoonnummers in Blackline Live

De mogelijkheid om telefoonnummers van teamleden te testen is nu beschikbaar op Blackline Live. Deze functie zal een test SMS-bericht sturen naar het mobiele telefoonnummer in de lijst van het profiel van een teamlid om de geldigheid van het nummer te controleren.

Hoe test je een telefoonnummer

Log in op Blackline Live en navigeer naar de Teamleden pagina. Zoek het teamlid dat u wilt testen, en klik op hun naam om hun teamlid profiel te zien. Zorg ervoor dat het teamlid een mobiel telefoonnummer in zijn profiel heeft, aangezien alleen mobiele nummers kunnen worden getest. Als dat niet het geval is, druk dan op bewerken om een mobiel telefoonnummer toe te voegen en druk vervolgens op opslaan. U kunt geen telefoonnummers testen in de bewerkingsmodus, om er zeker van te zijn dat de geteste nummers volledig en in het juiste formaat zijn.

Testen van het telefoonnummer

HOE TEST IK TELEFOONNUMMERS IN BLACKLINE LIVE Zodra het profiel is opgeslagen en de pagina in de alleen-lezen-modus staat, wordt een TEST knop zal zichtbaar zijn naast het mobiele telefoonnummer. Om het telefoonnummer te testen, drukt u gewoon op TEST. HOE TEST IK TELEFOONNUMMERS IN BLACKLINE LIVE Het telefoonnummer wordt door een systeem van een derde partij gecontroleerd op correcte opmaak. Terwijl dit proces plaatsvindt, zal een TESTEN... bericht verschijnt, vergezeld van een procesindicator.

Bericht mislukt

HOE TEST IK TELEFOONNUMMERS IN BLACKLINE LIVE Indien er problemen zijn met het verzenden van het bericht, zal het bericht luiden TEST NIET GESLAAGD in het rood. U kunt met de muis over de foutmelding gaan op desktop, of op de foutmelding klikken op mobiel om meer informatie te krijgen over wat de fout veroorzaakte. Om het opnieuw te proberen, klikt u op de cirkelvormige pijl naast de foutmelding.

Bericht succes

HOE TEST IK TELEFOONNUMMERS IN BLACKLINE LIVE Als het formaat van het telefoonnummer correct is en een testbericht met succes is verzonden, verschijnt een groene TEST VERZEND bericht zal verschijnen. Het SMS-bericht zou binnen een paar minuten door de geteste telefoon ontvangen moeten worden. Om het telefoonnummer opnieuw te testen, vernieuwt u de pagina van het teamlid om de test knop.