Universeel zoeken in Blackline Live

Het is nu gemakkelijker dan ooit om middelen te vinden in Blackline Live. Of u nu een ID-nummer heeft en niet weet aan wat voor soort apparaat het is gekoppeld, of u wilt gewoon alle middelen in een organisatie in een oogopslag zien, de nieuwe universele zoekpagina geeft u een volledige lijst van alle soorten middelen wanneer u zoekt.

Zwarte lijn Veiligheid

Wat doet onze huidige zoektocht?

We hebben al zoekmogelijkheden in onze portal - je ziet ze op elke lijst van bronnen, zoals de apparaten, apparaatconfiguraties, teamleden en docks pagina's. Deze zoekvelden doorzoeken echter alleen de inhoud op elk van deze pagina's. Als u bijvoorbeeld het zoekveld op de apparaatpagina gebruikt, doorzoekt u alleen apparaten.

Zwarte lijn Veiligheid

Deze zoekvelden verdwijnen niet, dus als u ooit op een van deze lijstpagina's terechtkomt en een specifieke bron zoekt, kunt u er nog steeds naar zoeken op dezelfde manier waarop u dat tot nu toe deed.

Hoe is universeel zoeken anders?

Universeel zoeken zal werken als aanvulling op onze bestaande zoekvelden. Echter, in tegenstelling tot deze zoekvelden - die alleen zoeken in een specifiek soort bron - zal de universele zoekterm zoeken naar resultaten binnen het gehele systeem. Dit betekent dat je niet hoeft te weten aan wat voor soort bron een zoekterm is gekoppeld om erin te kunnen zoeken, en ook dat je gemakkelijk vanaf elke pagina in de portal kunt zoeken.

Organisatie selecteren en universeel zoeken

Net als elke andere pagina op Blackline Live, kan de zoekpagina worden gefilterd op organisatie. Standaard zullen alle zoekopdrachten worden uitgevoerd binnen de organisatie die op dat moment is geselecteerd. Door de geselecteerde organisatie te wijzigen, kunt u de resultaten beperken tot een bepaalde organisatie. Om te zoeken in alles waartoe u toegang heeft, wijzigt u eenvoudig uw organisatie selectie tool naar "toon alles".

Hoe gebruik je universeel zoeken

Zwarte lijn Veiligheid

Vanaf elke pagina in het portaal kunt u op het hoofdmenu klikken en bovenin het dropdownmenu een zoekveld zien. Typ gewoon uw zoekterm in en druk op de 'enter'-toets of klik op het zoekicoon.

U wordt doorgestuurd naar een nieuwe zoekpagina met een lijst van alle resultaten die aan uw zoekterm voldoen. De resultaten worden opgesplitst in categorieën, zodat het gemakkelijk is uw zoekopdracht te verfijnen als u weet dat u op zoek bent naar een bepaald soort bron.

In elke resource-sectie worden de resultaten in dezelfde tabelvorm weergegeven als in het hele portaal, met paginering en sorteermogelijkheden. Van hieruit kunt u op een van deze hulpbronnen klikken om naar hun detailpagina te gaan en meer informatie te krijgen over elk van hen.

Om een nieuwe zoekopdracht te geven, typt u deze in het zoekveld bovenaan de pagina. Als u van de pagina met zoekresultaten bent weggelopen, kunt u altijd weer het zoekveld in het hoofdmenu gebruiken.

OPMERKING: In deze eerste implementatie van universeel zoeken, zal er een minuut vertraging zijn van nieuwe informatie die doorzoekbaar is. Bijvoorbeeld, als je een nieuw teamlid aanmaakt, zal het een minuut duren voordat je in staat bent om naar hem te zoeken met de universele zoekfunctie. Deze vertraging heeft geen invloed op het resource-specifiek zoeken.