Loner Mobile gebruiken met uw smartwatch

WAT IS ER NIEUW IN LONER MOBILE 1.9.4.6Loner Mobile versies 1.9.4.6 of nieuwer maken gebruik van smartwatch compatibiliteit. U kunt nu uw Apple Watch of Android Wear gebruiken om belangrijke acties van de Loner Mobile app uit te voeren. De beschikbare functies, en hoe u ze kunt gebruiken, worden in dit artikel beschreven.

Hoe kan ik loner mobile downloaden op mijn horloge?

Om Loner Mobile op uw smartwatch te gebruiken, dient u eerst Loner Mobile naar uw telefoon te downloaden. Daarna, afhankelijk van of u een iOS of Android toestel gebruikt en uw instellingen, kan het zijn dat uw app automatisch download of dat u handmatig een download moet initiëren.

Voor stap-voor-stap instructies voor het downloaden van Loner Mobile naar uw Android wear, zie deze instructies. Voor instructies voor Apple Watch, zie deze instructies.

SOS/Silent SOS

Beide horloges-1

Vanuit het hoofdscherm van de smart watch app kunt u een SOS- of Silent SOS-waarschuwing verzenden. Om dit te doen, klikt u op het overeenkomstige pictogram. Na een aftelling van drie seconden (om valse waarschuwingen te beperken) krijgt het bewakingspersoneel een melding dat u hulp nodig hebt.

Inchecken

Uw smartwatch kan worden gebruikt om in te checken wanneer de timer is afgelopen, of om een vroege check-in uit te voeren.

Om een vroege check-in uit te voeren, selecteert u de timer in het hoofdscherm van de Loner Mobile app op uw smart watch. Hier kunt u inchecken met of zonder een notitie voor de context.

In afwachting van alarmen

In het geval dat Loner Mobile geen beweging of een val detecteert of uw check-in timer nul bereikt, zal het inkomende alarm ook doorkomen op uw smart watch. Hier kunt u het alarm bevestigen en afzetten, of als u hulp nodig heeft, het laten escaleren naar rood alarm om het bewakingspersoneel te waarschuwen.

Complicaties

Both-watches-complication-e1556037748641-300x209Door het gebruik van "complicaties" (de verschillende widgets die beschikbaar zijn op het beginscherm van uw horloge), is Loner Mobile nu toegankelijker met een snelle blik op de wijzerplaat van uw hoofdhorloge.

Deze complicaties zijn een live weergave van de status van uw app, en stellen u in staat om Loner Mobile snel te openen met een tik om een waarschuwing te versturen of in te checken.

Voor informatie over hoe u uw wijzerplaat kunt aanpassen om Loner Mobile op te nemen, zijn deze instructies beschikbaar voor Apple of Android.

Vragen over Loner Mobile, smartwatch of compatibiliteit? Neem contact op met ons Customer Care team.