G6 Dok

G6 Dock Overzicht

G6 Dok

G6 Dock is Blackline Safety's accessoire voor het voltooien van compliance operaties (bump testing en kalibratie) op de G6.

Als de G6 gedokt is, voert hij automatisch de volgende acties uit:

• Begint met opladen.
    • Maakt verbinding met Blackline Live, waardoor compliance-informatie over het apparaat onmiddellijk kan worden geüpload.
    • Geeft toegang tot de configuratie-informatie van het Dock en activeert G6 Dock-firmware-updates indien nodig.