LONER WOORDENLIJST

LANGERE PRODUCTVOORWAARDEN

Waarschuwingsbanner

De waarschuwingsbanner toont alle actieve waarschuwingen op afstand in uw account. Het is zichtbaar op elke pagina in het portaal, alleen als er een actieve waarschuwing is, langs de bovenste band naast het menu.

Waarschuwingsprofiel

Waarschuwingsprofielen zijn toegankelijk via het menu van het Blackline Live portaal en bevatten instellingen met betrekking tot hoe het webportaal moet reageren wanneer een apparaat een waarschuwingssituatie meldt. Er kunnen meerdere apparaten aan hetzelfde profiel worden toegevoegd, zodat het webportaal op meerdere waarschuwingssituaties op dezelfde manier reageert. Binnen dezelfde account kunnen meerdere waarschuwingsprofielen worden aangemaakt, zodat verschillende gebruikersgroepen verschillende instellingen kunnen hebben. Elk apparaat kan echter maar één waarschuwingsprofiel hebben.

ANT-veldsterktemeter

Ook wel "FSM" genoemd. Dit toestel lijkt sterk op een Loner, maar het functioneert op een unieke manier. Het is speciaal ontworpen om real time feedback te geven over de signaalsterkte. Het wordt alleen gebruikt voor ANThill systeem setups en zal nutteloos zijn in een noodsituatie.

Blackline Live (was Loner Portal)

Blackline Live is ons online live portaal. Hier vindt u uw hoofddashboard en kunt u wijzigingen aanbrengen aan uw account, apparaatconfiguraties en waarschuwingsinstellingen.

Blackline Veiligheidsnetwerk

Het Blackline Safety-netwerk bestaat uit vele componenten die met elkaar communiceren. Dit omvat cellulaire netwerken, satellietnetwerken, het Blackline Live-portaal en uw toestel.

Check-In

Check-ins zijn een configureerbaar lokaal alarm om te bevestigen dat je OK bent. De Check-In timer en het inkomende alarm zijn instelbaar op de tijd die u nodig acht. Nadat de ingestelde tijd is verstreken, gaat het apparaat over op een lokaal alarm om te bevestigen dat u in orde bent. Als u het lokale alarm niet annuleert voordat de ingestelde tijd is verstreken, wordt een alarm op afstand gegenereerd en wordt het bewakingspersoneel gewaarschuwd.

Configuratie Profiel

Configuratieprofielen, toegankelijk via het menu van Blackline Live, bevatten instellingen die betrekking hebben op de manier waarop een apparaat in het veld functioneert. Er kunnen meerdere apparaten aan hetzelfde profiel worden toegevoegd, zodat alle apparaten op dezelfde manier functioneren. Binnen dezelfde account kunnen meerdere configuratieprofielen worden aangemaakt, zodat verschillende gebruikersgroepen en verschillende apparaten verschillende instellingen kunnen hebben. Elk apparaat kan echter maar één configuratieprofiel hebben.

Vroeg inchecken (Pre-Check In)

Indien geconfigureerd, kunt u inchecken voordat het lokale alarm afgaat door 3 seconden op de vergrendeling te drukken. Hierdoor wordt uw inchecktimer gereset zonder dat u het akoestische alarm hoort.

Noodoproep (SOS Alarm)

Een noodsignaal wordt geactiveerd door de noodvergrendeling naar beneden te trekken. Dit genereert een alarm op afstand in Blackline Live, met het verzoek onmiddellijk hulp te sturen naar uw locatie. Nadat u de noodvergrendeling hebt uitgetrokken, kunt u de vergrendeling terugduwen en gedurende 3 seconden op de vergrendeling drukken om het akoestische alarm te stoppen; dit annuleert het alarm op afstand in de portal niet.

Noodvergrendeling

De noodvergrendeling bevindt zich aan de voorkant van alle Loner toestellen en kan net als een brandalarm bediend worden. De standaardfunctie van de noodvergrendeling is het oproepen van onmiddellijke hulp in geval van nood (zie Noodoproep (SOS-waarschuwing)), maar dit kan veranderd worden door het Configuratieprofiel van het toestel te bewerken.

Valdetectie

Uw toestel kan automatisch detecteren of u gevallen bent. Bij een val klinkt er een lokaal alarm in afwachting van de val, dat escaleert in een alarm op afstand als het niet binnen de door u ingestelde periode wordt geannuleerd.

Plattegrond

Dit is een diagram dat een bovenaanzicht toont van de indeling van een gebouw, met inbegrip van kamers, gangen en deuren. Het wordt gemaakt tijdens het ontwerp en de bouw van het gebouw en later gebruikt voor brand routing en veiligheidsplanning. Plattegronden kunnen worden geïmporteerd in Blackline Live en kunnen de nauwkeurigheid van de locatie van werknemers binnenshuis verhogen, wat op zijn beurt de responstijd van hulpdiensten kan verminderen.

GPS

Een acroniem voor Global Positioning System. GPS is een radionavigatiesysteem dat gebruik maakt van satelliettriangulatie om een plaatsbepaling af te leiden.

GSM

Een acroniem voor Groupe Spécial Mobile of Globaal Systeem voor Mobiele Communicatie. GSM is het digitale cellulaire netwerk dat door mobiele telefoons wordt gebruikt om te communiceren. Sommige Blackline-toestellen gebruiken dit netwerk ook om te communiceren en ook om bij benadering locaties te trianguleren wanneer GPS niet beschikbaar is.

Hoog Alarm

Een alarm met hoge frequentie, vergezeld van snel knipperende lampjes op uw toestel. Een hoog alarm geeft aan dat er een waarschuwing wordt verzonden naar Blackline Live.

Geschiedenis bekijken

De Historieweergave, die zich op de hoofdkaartpagina bevindt, kan worden gebruikt om naar gebeurtenissen uit het verleden te zoeken, de stappen van een apparaat terug te volgen en locaties van een bepaalde gebruiker of apparaat te bekijken.

Info Box

Als u een specifieke kaartspeld selecteert, wordt het informatievenster in de rechterzijbalk geopend, dat details bevat over die kaartspeld en de locatie ervan. Verschillende kaartpins bevatten verschillende soorten informatie.

Info Bubbel

Verschijnt wanneer een kaartspeld wordt geselecteerd of er met de muis overheen wordt bewogen. Het toont de naam van het apparaat, het baken (indien beschikbaar), en het bedrijf (indien beschikbaar).

Intrinsiek veilig (IS)

Een aanduiding die vereist is voor elektronische apparatuur die de energie beperkt die beschikbaar is voor ontsteking van gebieden met gevaarlijke concentraties ontvlambare gassen of stof. Intrinsiek veilige apparaten zijn vaak vereist voor petrochemische raffinaderijen en mijnen.

Iridium Satelliet

De Iridium-satellietconstellatie wordt gebruikt voor wereldwijde spraak- en datacommunicatie vanaf handheld satelliettelefoons en andere zendontvangtoestellen. Het Iridium-netwerk is uniek in die zin dat het de hele aarde bestrijkt, inclusief polen, oceanen en luchtwegen.

Breedtegraad en lengtegraad

Een geografisch coördinatenstelsel waarmee elke plaats op aarde kan worden aangeduid met een reeks getallen. De coördinaten worden zo gekozen dat een van de getallen de verticale positie weergeeft, en het andere getal de horizontale positie. Bijvoorbeeld: 51.038117, -114.033912.

Live Weergave

Liveweergave op de kaart van het dashboard toont de meest recente locatie van alle onlinegebruikers of -apparaten binnen een account.

LiveResponse

Het blauwe licht geeft aan dat het bewakingspersoneel uw alarm op afstand heeft bevestigd. Dit betekent dat ze het reactieprotocol van uw bedrijf volgen en dat er hulp onderweg is.

Plaatselijk alarm

Een alarm tussen u en uw apparaat. Uw apparaat vraagt u te bevestigen of u in orde bent, nadat het een mogelijke val, mogelijke bewegingloosheid of check-in heeft gedetecteerd. Als deze waarschuwingen niet op tijd worden geannuleerd, zullen ze escaleren in waarschuwingen op afstand.

Kaart Pin

Kleine grafische icoontjes op de kaart die een locatie aanduiden. Kaartpinnen hebben verschillende kleuren, afhankelijk van wat ze weergeven. Een rode kaartspeld betekent dat uw toestel in alarm is, een blauwe kaartspeld betekent dat uw toestel online is en een grijze kaartspeld betekent dat uw toestel offline is.

No-motion

Uw toestel heeft de mogelijkheid om automatisch te detecteren of u gedurende een ingestelde periode onbeweeglijk bent. Als er geen beweging is, gaat er een lokaal alarm af dat escaleert in een alarm op afstand als het niet binnen de door u ingestelde periode wordt geannuleerd.

Kennisgeving

De handeling waarbij iemand op de hoogte wordt gebracht van de status van een apparaat.

In afwachting van alarm

Een alarm tussen u en uw apparaat. Uw apparaat vraagt u te bevestigen of u in orde bent, nadat het een mogelijke val, mogelijke bewegingloosheid of check-in heeft gedetecteerd. Hangende alarmen kunnen escaleren in alarmen op afstand als ze niet binnen de geconfigureerde tijdsperiode worden geannuleerd.

Push-notificatie

Waarschuwingsinformatie die speciaal is geformatteerd en vanuit het Blackline-systeem wordt verzonden naar een extern bewakingsbedrijf.

Waarschuwing op afstand

Een waarschuwing verzonden naar Blackline Live en veiligheidsmonitoring personeel. Dit kan het gevolg zijn van een gedetecteerde val, no-motion, gemiste check-in of een noodsignaal. Deze waarschuwingen kunnen worden onderdrukt, maar niet geannuleerd

Reactieprotocol

Dit zijn de stappen die het bewakingspersoneel zal volgen als u zich in een noodsituatie bevindt.

Veiligheidsoperatiecentrum (SOC)

Het interne controlecentrum van Blackline, dat wordt beheerd door gecertificeerde en professioneel opgeleide controleagenten. Blackline's SOC maakt gebruik van het Blackline Live-portaal om toezicht te houden op de werknemers van een organisatie en gedocumenteerde reactieprotocollen uit te voeren in het geval van een waarschuwing.

Stil alarm in noodgevallen

Indien geconfigureerd, kan een stil alarm worden geactiveerd door drie seconden op de noodvergrendeling te drukken. Dit zal een alarm op afstand genereren in Blackline Live zonder iemand in uw omgeving te waarschuwen.

Plattegrond

In tegenstelling tot plattegronden die een bovenaanzicht zijn van een enkel gebouw, bestaan plattegronden van een terrein uit het bovenaanzicht van verschillende gebouwen in een gebied. Plattegronden kunnen worden geïmporteerd in Blackline Live en kunnen de nauwkeurigheid van de locatie van werknemers binnenshuis verhogen, wat op zijn beurt de reactietijd van hulpdiensten kan verminderen.

SureSafe

Het groene SureSafe-lampje geeft aan of uw apparaat is verbonden met het Blackline Safety Network. Een knipperend SureSafe-lampje betekent dat uw apparaat niet met het netwerk is verbonden, terwijl een continu brandend SureSafe-lampje betekent dat uw apparaat met het netwerk is verbonden en dat uw veiligheid wordt bewaakt.

TeamAlert Muster

Een alarm dat vanuit Loner Bridge wordt verzonden om alle aangesloten apparaten naar Bridge terug te roepen.

Zendvermogen

Het zendvermogen beïnvloedt het bereik van de signalen van het locatiebaken. Het laagste niveau (niveau 2) geeft een bereik van ongeveer 15 tot 30 voet en is de standaardinstelling waarmee het baken wordt geleverd.

Eenheid ID

Een individuele code voor elk toestel, te vinden op de productsticker achteraan.