Blackline Analytics - Waarschuwingsrapport

Wij zijn verheugd om een nieuw rapport te introduceren als onderdeel van onze analytics functie op Blackline Live. Blackline Analytics is een verzameling van interactieve en zeer visuele rapporten die apparaatgegevens aan u tonen op een intuïtieve en uitgebreide manier. Blackline Analytics kan worden gebruikt om krachtige statistieken te leveren, trendgegevens bij te houden, de apparaatgeschiedenis te bekijken of uitbijtergegevens te onderzoeken.

Voor meer informatie over Blackline Analytics, zie dit ondersteuningsartikel.

Dit verslag is nu beschikbaar voor alle organisaties.

Waarschuwingsbericht

BLACKLINE ANALYTICS - ALERTS REPORTOR

Het nieuwe waarschuwingenrapport verzamelt en toont gegevens met betrekking tot apparaatwaarschuwingen. Dit rapport levert informatie over:

• Het aantal waarschuwingen dat wordt gegenereerd
  • Waar en wanneer elke waarschuwing zich voordeed
  • Welke organisaties, groepen en gebruikers waarschuwingen genereren
  • Welke soorten waarschuwingen worden er gegenereerd

Bovendien, voor organisaties die gebruik maken van onze optionele real-time veiligheidsfuncties, communiceert dit rapport:

• de gemiddelde en mediane tijd die nodig is voor de verwerking van waarschuwingen (met inbegrip van de levering door het systeem, de ontvangstbevestiging en de oplossing)
  • Verwerkingstijd voor afzonderlijke signaleringen
  • De resolutie redenen voor elke waarschuwing

BLACKLINE ANALYTICS - ALERTS REPORTOR

Met PowerBI als platform zijn deze gegevens zeer interactief en kunnen ze worden gefilterd en gefocust om de activiteit van specifieke groepen of gebruikers te bekijken, of om bepaalde waarschuwingen te onderzoeken. U kunt met de muis over elk punt in deze grafieken gaan om een volledig overzicht te zien van alle gegevens die vanaf dat punt zijn verzameld.

Waarschuwingslogboeken

BLACKLINE ANALYTICS - ALERTS REPORTOR

De waarschuwingslogs tonen gegevens in een tabelvorm die gemakkelijk kan worden gesorteerd, gefilterd en geëxporteerd. Deze tabel toont de volledige uitsplitsing van de waarschuwingsinformatie en het oplossingsproces, alsmede de waarschuwingsnotities die door het bewakingspersoneel zijn toegevoegd, zodat elke stap van het noodreactieprotocol kan worden nagegaan.