Blackline Analytics - Verslagen over het gebruik van activa

Een andere reeks rapporten is toegevoegd aan Blackline Analytics - deze nieuwe asset utilization rapporten leveren waardevolle visuals en informatie logs over apparaten in uw vloot. Deze rapporten omvatten niet alleen onze hoofdlijn van apparaten, maar ook G7 cartridges, Location Beacons en G7 Docks. Deze rapporten kunnen u helpen ervoor te zorgen dat uw vloot altijd goed wordt onderhouden en probleemloos functioneert.

Elk apparaat wordt in een afzonderlijk rapport behandeld om de informatie relevant en consistent te houden. De drie rapporten zijn:

• Bakens
  • Apparaten en patronen
  • Docks

Elk rapport bevat logs in tabelvorm, die kunnen worden gefilterd en gesorteerd om waardevolle gegevens te extraheren. Klik op de kolomtitel om op die kolom te sorteren, en klik een tweede keer om de volgorde om te keren. Door op het ellips icoon te klikken krijgt u meer opties.

Gebruik van activa - bakens

VERSLAGEN OVER HET GEBRUIK VAN ACTIVA

Locatiebakens kunnen worden gebruikt om de locatie van de G7 nauwkeuriger te bepalen wanneer het apparaat binnenshuis wordt gebruikt. Aangezien GPS binnen onbetrouwbaar kan zijn, kan een nabijgelegen baken een G7 detecteren en zijn locatie aan het portaal doorgeven.

Het beacons-rapport geeft de status en effectiviteit van uw Location Beacons weer - u kunt dit rapport gebruiken om het batterijniveau te controleren en ervoor te zorgen dat locaties regelmatig en consistent worden afgeleverd.

Dit verslag bevat:

• Totaal aantal gerapporteerde bakenlocaties
  • Aantal bakens dat onderhoud behoeft
  • Aantal locaties gemeld door elk baken
  • Aantal gerapporteerde bakenlocaties in de tijd
  • Baken batterijniveau
  • Bakenlogboeken (gegevens in tabelvorm)

Gebruik van activa - Apparaten en patronen

VERSLAGEN OVER HET GEBRUIK VAN ACTIVA

Het volgende rapport levert informatie over apparaten in uw organisatie. Dit omvat met name de cartridges die op uw G7-apparaten kunnen worden aangesloten.

Dit rapport geeft een volledig overzicht van de status van uw apparaten, inclusief hun firmwareversie en wanneer ze voor het laatst met het Blackline Safety Network hebben gecommuniceerd. U kunt deze logboeken gebruiken om op de hoogte te blijven van firmware-updates en ervoor te zorgen dat uw apparaten en apparaatcartridges regelmatig worden gebruikt en onderhouden.

Dit verslag bevat:

• Totaal aantal apparaten
  • Totaal aantal patronen
  • Overzicht van apparaatvloot, cartridgetypes en nieuwste firmwareversies
  • Firmware status (up to date of moet bijgewerkt worden)
  • Apparaatlogboeken
  • Patroon logboeken

Gebruik van activa - Docks

VERSLAGEN OVER HET GEBRUIK VAN ACTIVA

Docks kunnen G7-apparaten automatisch opladen, testen en kalibreren, waardoor ze waardevolle middelen zijn bij het streven naar efficiëntie en naleving. Dit rapport geeft informatie over de locaties en het gebruik van G7 Docks. Gebruik de kaart om te zien waar een dock het laatst is gebruikt, en volg de bumptest- en kalibratieresultaten van elk dock om de prestaties te volgen en regelmatig onderhoud te garanderen.

Dit verslag bevat:

• Een kaart met doklocaties
  • Bump tests per dok
  • Kalibraties per dok
  • Dock logs

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons Customer Care team.