Blackline meldingen en updates

Blackline Live Aanmelden Beveiliging

Geschreven door RC | Mei 26, 2023

Om Blackline Live te beschermen tegen pogingen tot onbevoegde toegang en brute force hacking aanvallen, hebben we onlangs strengere inlog beveiligingsmaatregelen ingevoerd.

Pogingen tot inloggen

Als u probeert in te loggen bij Blackline Live en de volgende foutmelding krijgt, betekent dit dat uw e-mail of wachtwoord verkeerd is ingevoerd. Controleer of u beide correct hebt ingevoerd en probeer dan opnieuw in te loggen.

Als u uw e-mail of wachtwoord verkeerd blijft invoeren, krijgt u de volgende foutmelding.

Selecteer Uw wachtwoord vergeten en volg de aanwijzingen om het opnieuw in te stellen.

Als u uw wachtwoord niet kunt resetten of problemen blijft ondervinden bij het inloggen op Blackline Live, neem dan contact op met Technische Ondersteuning.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Noord-Amerika (24 uur)

Gratis: 1-877-869-7212 | support@blacklinesafety.com