Blackline Live Portaal: Gepland onderhoudsadvies - 30 september 2019 MDT / 1 oktober 2019 BST, AEST

Geachte Blackline Safety klant,

Wij maken u erop attent dat wij een gepland Systeemonderhoud zullen uitvoeren op 30 september 2019 MDT / 1 oktober 2019 BST,AEST.

Tijdens dit onderhoudsvenster zullen Blackline Live gebruikers toegang blijven hebben tot het Blackline Live portaal. Echter, als er tijdens dit venster wijzigingen worden aangebracht, zal deze nieuwe informatie niet doorzoekbaar zijn met behulp van de volgende functies:

• Universeel zoeken
  • Live weergave zoeken
  • Zoeken naar gebruikers en apparaten op de volgende pagina's:
    • Waarschuwingsprofielen
    • Kennisgevingsprofielen
    • Contact Groepen
    • Configuratieprofielen

Wijzigingen die tijdens het onderhoudsvenster worden aangebracht, zullen na afloop van het geplande onderhoudsvenster op deze pagina's doorzoekbaar zijn.

Dit onderhoudsvenster heeft geen invloed op het monitoren of opslaan van wijzigingen aan uw profielen in Blackline Live.

Lees de belangrijke details hieronder voor informatie over de planning:

Onderhoudsvenster Schema

De duur van het onderhoud is gepland op 15 minuten zonder onderbreking van het verkeer.

Begin: 30 september 2019 - 21:00 MDT
Begin: 1 oktober 2019...  04:00 BST
Begin: 1 oktober 2019 - 13:00 AEST

Einde:
30 september 2019 - 21:15 MDT
Einde: 1 oktober 2019... 04:15 BST
Einde: 1 oktober 2019... 13:15 AEST

* Klik Hier om meer tijdzones te zien.

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over dit onderhoudsvenster, neem dan gerust contact op met de klantenservice van Blackline.

E-mail: support@blacklinesafety.com
Telefoonnummer Noord-Amerika: 1-877-869-7212
Telefoonnummer Blackline Safety Europe: +44 1787 222684
Internationaal telefoonnummer: +1-403-451-0327