BLACKLINE SAFETY SCHAKELT ONDERSTEUNING VAN TLS 1.1 OF OUDER UIT

Houd er rekening mee dat Blackline vanaf 1 augustus 2019 alleen nog maar webclients zal ondersteunen die TLS 1.2 en nieuwer gebruiken. Ondersteuning voor oudere TLS-versies met bekende beveiligingslekken zal komen te vervallen.

WAT IS TLS?

Het TLS-protocol wordt gebruikt om een beveiligd kanaal te creëren tijdens een internetverbinding, meestal tussen client en server. Deze wijziging zal performantere, veiligere verbindingen ondersteunen, wat bijdraagt tot een veiligere surfervaring voor iedereen.

Wij begrijpen dat de beveiliging van uw gegevens belangrijk is, en wij streven ernaar om up-to-date te blijven met de beste beveiligingspraktijken, waaronder het gebruik van moderne encryptieprogramma's en de afschrijving van oudere, onveilige programma's. Up-to-date systemen die moderne webtechnologieën gebruiken, zouden geen gevolgen mogen ondervinden van deze wijziging. Grote browserleveranciers ondersteunen TLS 1.2 al enige tijd, en in oktober 2018 hebben alle grote leveranciers aangekondigd dat de oudere protocollen vanaf begin 2020 niet langer zullen worden ondersteund.

WIE WORDT ER GETROFFEN?

Iedereen die oudere, niet-ondersteunde en onveilige webtechnologieën gebruikt die TLS 1.2 of nieuwer niet ondersteunen, wordt getroffen.

WAT MOET IK DOEN?

Blackline Safety adviseert om over te schakelen op een veiligere, modernere webbrowserversie om toegang te krijgen tot het portaal Blackline Live .

WELKE BROWSERS ZULLEN NA DEZE WIJZIGING NIET MEER WORDEN ONDERSTEUND?

• IE 10 of ouder
  • Edge 11 of ouder
  • Firefox 26 of ouder
  • Chrome 29 of ouder
  • Safari 6.1 of ouder

HOE CONTROLEER IK MIJN BROWSERONDERSTEUNING?

Qualys (SSL Labs) biedt een aantal gratis hulpmiddelen voor internetbeveiliging, waaronder een pagina om te controleren of uw browser moderne encryptieprotocollen ondersteunt.

Bezoek hun pagina en controleer de details in het vakje "Protocol Support" bovenaan de pagina. Als uw browser TLS 1.2 ondersteunt, betekent dit dat deze wijziging geen gevolgen voor u zou moeten hebben.

Als u vragen hebt over deze wijziging, kunt u contact opnemen met onze klantenservice op: customercare@blacklinesafety.com.