Bumptest- en kalibratiecertificaten

Bewerkt 8 augustus, 2018

Om toegang te krijgen tot certificeringen en testresultaten van bumptests en kalibraties, brengt Blackline Safety een nieuwe tak van Blackline Live uit die voor iedereen met een activatiecode voor het apparaat toegankelijk is. De applicatie voor bumptest- en kalibratiecertificaten is geformatteerd voor zowel desktop- als mobiel gebruik en kan overal met een internetverbinding worden geraadpleegd. Deze certificaten zijn hier toegankelijk.

Uw activeringscode vinden

TEST- EN IJKCERTIFICATEN VOOR STOTEN

Elk apparaat heeft een unieke activeringscode die het identificeert - ons systeem zal deze code gebruiken om de bumptest- en kalibratiegegevens van elk apparaat op te halen. De activeringscode van het apparaat is een alfanumerieke combinatie van zes cijfers die kan worden gevonden op de sticker aan de achterkant van het apparaat.

Certificeringslijst

TEST- EN IJKCERTIFICATEN VOOR STOTEN

Zodra de activeringscode van een apparaat is ingediend en aan een apparaat is gekoppeld, verschijnt de certificeringslijst. Standaard worden de meest recente bumptest en de meest recente kalibratie van het apparaat weergegeven. De tabel voor elke test vermeldt de datum en tijd waarop de test werd uitgevoerd, het type test, het resultaat van de test en de unit ID van de gebruikte cartridge. Klik op de datum en tijd om de detailpagina met certificeringsgegevens te openen en meer informatie over de test te zien.

TEST- EN IJKCERTIFICATEN VOOR STOTEN

Naast de meest recente bumptest en kalibratie kan de gebruiker ook op de knop "Load more" klikken om een derde tabel op te roepen. Deze tabel zal alle bumptesten en kalibraties van de laatste 125 dagen opvragen en weergeven. Tests ouder dan 125 dagen kunnen nog steeds worden opgehaald door contact op te nemen met het klantenserviceteam van Blackline Safety.

Details certificering

TEST- EN IJKCERTIFICATEN VOOR STOTEN

De pagina met certificeringsdetails splitst een individuele bumptest of kalibratie op, zodat u precies kunt zien welke onderdelen van elke test al dan niet geslaagd waren - deze informatie kan uiterst belangrijk zijn bij het opsporen van problemen en het garanderen van blijvende conformiteit.

De pagina vermeldt informatie over het apparaat en de cartridge, de datum en tijd van de test, en de uitgesplitste resultaten van elke hardware- en sensortest. Bovendien kan deze pagina vanuit de browser worden afgedrukt om gegevens bij te houden.