**RESOLVED** Onderbreking mobiele communicatiedienstverlener - 17 september 2019 MDT/ GMT, 18 september 2019 AEST

Als klant van Blackline Safety willen wij u informeren dat de dienstonderbreking die onze cellulaire communicatieprovider ondervond is opgelost met ingang van 17 september 2019 om 13:00 MDT/ 20:00 BST , 18 september 2019 05:00 AEST.

Alle apparaten die cellulaire communicatie nodig hebben, kunnen worden beïnvloed.

Houd er rekening mee dat uw apparaat verbonden is met het cellulaire netwerk wanneer het een ononderbroken groen licht weergeeft. Als het groene lampje van uw toestel knippert, moet u terugvallen op het secundaire veiligheidsprotocol van uw bedrijf.

We houden de situatie in de gaten en zullen updates sturen als we meer weten.

Betrokken veiligheidsproducten

• G7c
  • M6/M6i
  • SMD
  •  IS

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over deze storing, neem dan gerust contact op met de klantenservice van Blackline.