*RESOLVED* Configuratie status verbeteringen

Fix ingezet op 31 mei 2019

U hebt wellicht onze nieuwste configuratiestatusfunctie opgemerkt op de pagina's met G7-configuratieprofielen. Deze configuratiestatus geeft aan of het huidige configuratieprofiel al dan niet met succes naar elk van de apparaten in de lijst is verzonden.

CONFIGURATIE STATUS VERBETERINGEN

Ons team heeft sinds de release van deze functie gemerkt dat configuraties er soms lang over doen om het apparaat te bereiken en een time-out krijgen, waarbij de status nog steeds "in afwachting van" wordt weergegeven in plaats van "mislukt". Ons team werkt momenteel aan een oplossing om nauwkeuriger aan u te communiceren wanneer een configuratie niet is verzonden en handmatig opnieuw moet worden verzonden vanuit het portaal. We verwachten dat deze fix volgende week wordt vrijgegeven.

Als u ooit merkt dat de configuratie op het apparaat niet lijkt overeen te komen met wat er op het portaal staat, controleer dan de configuratiestatus van het apparaat. Als de status "onbekend" of "mislukt" is, moet de configuratie opnieuw naar het apparaat worden verzonden. Om een configuratie opnieuw te verzenden, verwijdert u het apparaat uit het profiel, voegt u het apparaat weer toe aan het profiel en zet u het apparaat vervolgens aan. Als de status "in behandeling" is, kunt u het apparaat gewoon uitschakelen. U kunt altijd op het 'i'-pictogram naast de status klikken voor meer informatie.

OPMERKING: Het kan minstens vijf minuten duren voordat de status "actief" wordt, vooral als het apparaat communiceert via satellietnetwerken.