Beëindig Blackline Legacy Portal - 31 dec 2019

Wij willen onze klanten informeren dat Blackline Safety zijn oude consumentenportaal (app.blacklinegps.com) zal sluiten. Oude producten zoals Entourage PS, Snitch, Seeker, CIS en Harpoon zullen niet langer worden ondersteund en klanten met deze producten zullen niet langer kunnen inloggen op het consumentenportaal. We zijn blij dat we een optie kunnen aanbieden om over te schakelen op ons nieuwe 3G Dart product en onze producten te blijven gebruiken op onze Prosumer tracking portal (portal.blacklinegps.com).

Let op de volgende informatie:

• Het consumentenportaal wordt per 31 december 2019 gesloten.
  • De hierboven vermelde oude apparaten zullen na deze datum niet langer worden onderhouden. Historische gegevens voor deze 2G-apparaten zullen niet worden overgezet naar het Prosumer-portaal.
  • Blackline zal de mogelijkheid bieden om legacy 2G-apparaten te upgraden naar producten die 3G ondersteunen, en zal alle actieve diensten overbrengen naar het Prosumer tracking portal.

Neem contact op met de klantenservice op 1-877-869-7212 Ext 2 voor meer informatie.