Plattegronden in Waarschuwingsbeheer

Gerichte plattegrondweergave in waarschuwingsbeheer

PLATTEGRONDEN IN WAARSCHUWINGSBEHEER

Een nieuwe Blackline Live update is uitgerold die de kaartweergave focust tijdens het beheren van een alert in de portal. Voorheen laadde de kaart op de Alert Management pagina alle beschikbare plattegronden, zelfs als deze behoorden tot organisaties waar de waarschuwing niet van toepassing was en zelfs als de plattegronden elkaar overlapten.

Deze nieuwe update zorgt ervoor dat alleen plattegronden die horen bij het gealarmeerde apparaat worden geladen in de kaartweergave. Deze gerichte weergave zal de zichtbaarheid in de kaartweergave verbeteren, evenals de algemene laadsnelheid en de prestaties van de pagina als geheel. We verwachten dat deze update ongelooflijk voordelig zal zijn voor bewakingsdiensten die waarschuwingen in meerdere organisaties oplossen.